Showing 1–16 of 26 results

OMRON DuoBaby

L11700

OMRON DuoBaby është një aerosol 2 në 1 unik me një aspirator nazal. Aerosoli mundëson shpërndarjen efikase të medikamentit në rrugën e sipërme dhe të poshtme të frymëmarrjes. Aspiratori nazal mund të përdoret për të larguar sekrecionet dhe uljen e rrezikut për infeksione respiratore. Është shumë i lehtë për tu perdorur, lahet plotësisht dhe nuk ka nevojë për flitra antibakterial, falë sistemit inovativ Venturi. Thjesht shtypni butonin për ndezje, vendosni gishtin tuaj tek hapja dhe vendoseni aspiratorin në hundën e bebit.

Omron- A3 Complete Accessory Set

L3900

Kiti për aerosol përmban:

-maskën e hundës;

-maskën e gojës;

-maskën hundë-gojë për të rritur dhe fëmijë;

-tubin e ajrit;

-vasketa ku hidhet solucioni.

Pjesët janë origjinale dhe me të njejtën cilësi, si dhe ato të vetë aparatit.

Omron- A3 complete Nebulizer

L8450

Aparat aerosoli i dizenjuar për përdorim të shpeshtë, në rastet e sëmundjeve të rrugëve të poshtme të frymëmarrjes si: astma, COPD(chronic obstructive pulmonary disease/sëmundje obstruktive pulmonare kronike), fibrozë cistike, emfizemë etj.

Që mjekimi të jetë sa më efikas, duhet të arrijë në zonën e rrugëve të frymëmarrjes që duhen trajtuar. Kjo arrihet nëpërmjet shndërrimit të lëngut në grimca. Sa më i madh të jetë grimcimi, aq më e vogël grimca, aq më thellë depërton.

Ka një unazë metalike me tre pozicione:

-pozicioni 1-përftohen grimca me përmasa 7.5µm për trajtimin e patologjive si: riniti, sinuziti, faringiti, tonsiliti, laringiti;

-pozicioni 2-përftohen grimca me përmasa 4.5-7.5µm për trajtimin e patologjive si: trakeit dhe trakeobronkit;

-pozicioni 3-përftohen grimca me përmasa 2-4.5µm për trajtimin e patologjive si: astma, bronkit, bronkoektazi, bronkopulmonit, bronkiolit.

Në varësi të pozicionit ka një shpejtësi grimcimi:

-0.15ml/min (pozicioni 1);

-0.12ml/min (pozicioni 2);

-0.1ml/min (pozicioni 3). Informacione shtesë mbi garancinë

Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.

Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.

Garancia nuk mbulon këto pika:

a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;

b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;

c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;

d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;

e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.

Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.

Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.

 

Omron- Body Composition Monitor BF511

L15000

Për të gjithë personat që duan të njohin çdo parametër të trupit të tyre, Omron ofron një pajisje e cila mat masën yndyrore, masën muskulare, BMI-në dhe peshën trupore.

E përdorur rregullisht, ajo llogarit dhe ruan ndryshimet që pëson trupi, duke iu siguruar që mos keni humbje të masës muskolore, gjatë periudhave kur po përpiqeni të humbisni në peshë.

Përdoret për fëmijë nga 6 vjeç e sipër dhe për një peshë trupore deri në 150 kg.

E pajisur me 8 sensorë, përdor si duart, ashtu dhe këmbët për një matje gjithëpërfshirëse.

Bateritë kanë një jetëgjatësi prej rreth një vit. Këshillohet përdorimi i baterive të magnezit.

Testuar klinikisht. Informacione shtesë mbi garancinë

Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.

Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.

Garancia nuk mbulon këto pika:

a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;

b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;

c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;

d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;

e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.

Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.

Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.

 

Omron- Body Fat Monitor BF306

L8500

Ndryshimet në përqindjen e masës yndyrore janë të rëndësishme, për të parandaluar ose pakësuar obezitetin.

Omron ofron një pajisje elektronike, e cila mat parametrat trupore dhe BMI-në (indeksi i masës trupore) në një kohë relativisht të shkurtër.

Është funksionale për pesha nga 10-199kg dhe gjatësi nga 100cm-199.5cm.

Ruan të dhënat për 9 persona.

Bateritë kanë një jetëgjatësi për rreth një vit, nëse përdoret dy herë në ditë.

Informacione shtesë mbi garancinë

Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.

Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.

Garancia nuk mbulon këto pika:

a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;

b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;

c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;

d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;

e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.

Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.

 

Omron- Compressor Nebuizer NE-C28P

L8500

Aparat aerosoli i dizenjuar për përdorim të shpeshtë, në rastet e sëmundjeve të rrugëve të poshtme të frymëmarrjes si: astma, COPD(chronic obstructive pulmonary disease/sëmundje obstruktive pulmonare kronike), fibrozë cistike, emfizemë etj.

Në sajë të kompresorit të fuqishëm dhe teknologjisë “Virtual Valve” mundëson efikasitet në shpërhapjen e medikamentit dhe një kohë shumë të shkurtër inhalimi.

Ka një shpejtësi grimcimi 0.5ml/min.

I thjeshtë në përdorim.

 

Omron- Compressor Nebuizer NE-C801KD

L8190

Aparat aerosoli me një dizajn të veçantë dhe pa zhurmë, që e bën më të pranueshëm nga fëmijët e vegjël.

Mundëson shndërrimin e medikamentit të lëngshëm në grimca me madhësi 3µm, që depërtojnë në rrugët e poshtme të frymëmarrjes, duke e bërë të përshtatshëm për sëmundjë si astma, bronkiti etj.

Ka një kapacitet mbajtës për medikamentin 2-7 ml dhe një shkallë grimcimi 0.3ml/min.

Efikas dhe i lehtë në përdorim.

Informacione shtesë mbi garancinë

Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.

Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.

Garancia nuk mbulon këto pika:

a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;

b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;

c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;

d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;

e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.

Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.

Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.

Omron- Compressor Nebuizer NE-C803

L5590

Aparat aerosoli i dizenjuar për përdorim të shpeshtë, në rastet e sëmundjeve të rrugëve të poshtme të frymëmarrjes si: astma, COPD(chronic obstructive pulmonary disease/sëmundje obstruktive pulmonare kronike), fibrozë cistike, emfizemë etj.

Ka një shpejtësi grimcimi 0.3ml/min.

Ekonomik dhe i thjeshtë në përdorim.

Informacione shtesë mbi garancinë

Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.

Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.

Garancia nuk mbulon këto pika:

a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;

b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;

c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;

d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;

e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.

Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.

Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.

 

Omron- Digital Personal Scale HN289

L4000

Për mbajtje nën kontroll të peshës trupore, Omron ju ofron peshoren elektronike HN289.

Peshorja është e pajisur me 4 sensorë, për një rezultat sa më të saktë.

Me interval matjeje nga 5-150 kg.

Bateritë kanë një jetëgjatësi prej rreth 1 viti nëse kryhen deri në 4 matje në ditë.

Ngjyrë e zezë. Informacione shtesë mbi garancinë

Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.

Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.

Garancia nuk mbulon këto pika:

a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;

b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;

c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;

d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;

e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.

Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.

Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.

 

Omron- Duo Baby 2 in1

L10400

Aparat aerosoli me veprim të dyfishtë:

-në sajë të aspiratorit nasal, pastron hundën, pakëson dekongjestionimin dhe i jep mundësinë fëmijëve të marrin frymë lirisht;

– aerosoli ndihmon për shpërndarjen e mjekimit në rrugët e sipërme dhe të poshtme të frymëmarrjes.

Aerosoli ka një shkallë grimcimi të ndryshueshme, në varësi të terapisë që duhet të ndiqet:

-pjesa e parë me ngjyrë jeshile, përdoret në rastet e rinitit, sinusitit, faringitit, tonsilitit dhe laringitit pasi përfton grimca me përmasa 9µm;

-pjesa e dytë me ngjyrë blu, përdoret në rastet e astmës, bronkitit, bronkiolitit, bronkopneumonisë pasi përftohen grimca me përmasa rreth 4µm.

Nuk duhet të hidhet në aerosol një sasi medikamenti me vëllim më të madh se 12ml.

Efikas dhe i lehtë në përdorim. Informacione shtesë mbi garancinë

Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.

Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.

Garancia nuk mbulon këto pika:

a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;

b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;

c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;

d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;

e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.

Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.

Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.

 

Omron- DuoBaby Nebulizer Accessory Set

L2200

Kiti për aerosol përmban:

-maskën e hundës;

-maskën e gojës;

-maskën hundë-gojë për të rritur dhe fëmijë;

-tubin e ajrit;

-vasketa ku hidhet solucioni.

Pjesët janë origjinale dhe me të njejtën cilësi, si dhe ato të vetë aparatit.

Out Of Stock

Omron- Ear Thermometer MC-510

L4200

Pajisjet për matjen e temperaturës duhet të jenë në çdo shtëpi, sidomos kur ka dhe fëmijë të vegjël.

Termometri i veshit Omron detekton nxehtësinë infra të kuqe që lëshon daullja e veshit dhe indet rrethuese, në një sekondë, duke ofruar saktësi dhe shpejtësi në matje.

Ai është më i shpejtë dhe më i thjeshtë në përdorim se termometri oral, si dhe më pak ”dëmtues” se termometri rektal.

Temperatura që rezulton nga matja në vesh është më e lartë se ajo që matet nën sqetull. Kjo diferencë është diku tek rreth 1˚C.

Ai ruan vlerën e fundit të matur, duke iu dhënë mundësi ta kontrolloni atë në çdo kohë.

Jetëgjatësia e baterive është rreth 2000 matje. Informacione shtesë mbi garancinë

Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.

Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.

Garancia nuk mbulon këto pika:

a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;

b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;

c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;

d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;

e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.

Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.

Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.

 

Out Of Stock

Omron- Gentle Temp 521 Infrared Ear Thermometer 3 in 1

L6500

Pajisjet për matjen e temperaturës duhet të jenë në çdo shtëpi, sidomos aty ku ka fëmijë të vegjël.

Termometri i veshit Omron detekton nxehtësinë infra të kuqe që lëshon daullja e veshit dhe indet rrethuese, në një sekondë, duke ofruar saktësi dhe shpejtësi në matje.

Përdoret gjithashtu edhe për matjen e temperaturës së dhomës, të biberonit me qumësht apo dhe të ushqimeve.

Termometri ruan në memorje deri në 25 matje, duke iu dhënë mundësi të kontrolloni ndryshimet e temperaturës së fëmijës tuaj në një periudhë kohorë të shkurtër.

I pajisur me një ekran që ndriçon, i cili bën të mundur matjen e temperaturës edhe gjatë natës, kur fëmija është në gjumë.

Temperatura mund të shprehet me ˚C dhe me ˚F. Informacione shtesë mbi garancinë Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.

Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.

Garancia nuk mbulon këto pika:

a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;

b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;

c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;

d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;

e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.

Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.

Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.

 

Out Of Stock

Omron- Gentle Temp 720 Infrared Forehead Thermometer

L7500

Pajisjet për matjen e temperaturës duhet të jenë në çdo shtëpi, sidomos aty ku ka fëmijë të vegjël.

Termometer i shpejtë dhe i saktë.

Kryen matjen e temperaturës pa kontakt, mjafton të afrohet në ballë.

Mund të përdoret dhe për të matur temperaturën e biberonit të qumështit dhe ushqimeve.

Termometri ruan në memorje deri në 25 matje, duke iu dhënë mundësi të kontrolloni ndryshimet e temperaturës së fëmijës tuaj në një periudhë kohorë të shkurtër.

I pajisur me një ekran që ndriçon, që bën të mundurmatjen e temperaturës edhe gjatë natës kur fëmija është në gjumë.

Nuk mat temperatura mbi 80˚C. Informacione shtesë mbi garancinë

Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.

Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.

Garancia nuk mbulon këto pika:

a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;

b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;

c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;

d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;

e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.

Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.

Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.

 

Omron- I -Q132

L25000

Pajisjet për matjen e presionit të gjakut në shtëpi janë jetike për personat që vuajnë nga hipertensioni. Matja e saktë e vlerave të PAS (presion arterial sistolik), PAD (presion arterial diastolik) dhe pulsit në çdo kohë rrit mundësinë, për parandalimin e infarktit dhe goditjeve cerebrale.

Në sajë të nje teknologjie të lartë Omron I-Q132 detekton pozicionin jo të rregullt, lëvizjen gjatë matjes, çrregullime të ritmit të zemrës dhe vlera të presionit më të larta se norma.

Pajisja mund të përdoret nga dy persona dhe ruan në memorje deri në 168 matje (84 për secilin person).

Llogarit mesataren e vlerave të përftuara në mbrëmje dhe në mëngjes.

I pajisur me bateri alkaline me një jetëgjatësi prej rreth 250 matjesh.

Testuar klinikisht.

Plotëson standartet e vendosura nga Shoqata Europiane e Presionit të Gjakut.

Informacione shtesë mbi garancinë

Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.

Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.

Garancia nuk mbulon këto pika:

a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;

b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;

c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;

d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;

e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.

Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.

Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.

 

Omron- M6 AC Comfort Automatic Blood Pressure Monitor

L10000

Pajisjet për matjen e presionit të gjakut në shtëpi janë jetike për personat që vuajnë nga hipertensioni. Matja e saktë e vlerave të PAS (presion arterial sistolik), PAD (presion arterial diastolik) dhe pulsit në çdo kohë rrit mundësinë, për parandalimin e infarktit dhe goditjeve cerebrale.

Omron M6, në sajë të një teknologjie të lartë detekton rrahjet e çrregullta, personat që kanë një risk të lartë për të bërë infarkt, pozicionin jo korrekt gjatë matjes dhe vlerat e presionit të gjakut që devijojnë nga norma.

Omron M6 ka një manshetë ‘inteligjente’, e cila mundëson matjen e presionit të gjakut 360˚ (pavarësisht se si është vendosur mansheta).

Ajo ka një diametër 22-42 cm dhe ka të dizenjuar mbi të, mënyrën korrekte të vendosjes në krah.

Mansheta fryhet aq sa është e nevojshme, nuk shtrëngon më shumë se ç’duhet, duke mundësuar një proçes komod të matjes së presionit të gjakut.

Pajisja mund të përdoret nga dy persona dhe ruan në memorje deri në 200 matje (100 për secilin person).

Llogarit mesataren e vlerave të përftuara nga 3 matje, në mbrëmje, në mëngjes si dhe mesataren javore dhe mujore të vlerave të përftuara.

Testuar klinikisht.

Plotëson standartet e vendosura nga Shoqata Europiane e Presionit të Gjakut.

Informacione shtesë mbi garancinë

Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.

Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.

Garancia nuk mbulon këto pika:

a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;

b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;

c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;

d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;

e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.

Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.

Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.