Showing the single result

Vitabrid C12 Spot Essence

L6860


Esencë e formuluar specifikisht për tu përdorur me pudrën kundër njollave Vitabrid C12, kontrollon balancën yndyrë-lagështi duke zbutur dhe hidratuar lëkurën dhe i jep pamje të pastër dhe të shëndetshme.