Showing all 6 results

Avent- Biberon Genjeshtar 0-6m

L1000

Lejoni lëkurën e bebit tuaj të marrë frymë me biberonin qetësues Philips Avent ultra air pacifier. Me 4 hapësira për qarkullimin e ajrit.

 • Për lëkurat delikate të bebeve
 • 0-6m
 • Nuk dëmton dhëmbët
 • Pa BPA
 • Paketim me 2 biberonë

Avent- Biberon Natyral

L760L780

Kokë biberoni për shishe Avent për bebe me rrjedhje të ndryshme sipas moshës së fëmijës.

 • Biberoni i gjerë është i ngjashëm me formën e gjirit, duke e bërë më të lehtë për bebin tuaj të kombinojë ushqyerjen me gji dhe me shishe.
 • Sistem i avancuar anti-kolika me 2 valvula inovative të dizenjuara për të reduktuar kolikat dhe diskomfortin duke nxjerrë ajrin në shishe jo në barkun e bebes.
 • Formë ergonomike për komfort maksimal, e lehtë për tu mbajtur në çdo pozicion
 • Biberon silikoni – pa materiale BPA
 • Philips Avent ofron 4 rrjedhje të ndryshme në varësi të rritjes së bebit tuaj.

Avent- Biberon Natyral Qelqi 120 ml

L1240

Shishet e qelqit natyrale Avent ndihmojnë që ushqyerja me shishe të jetë sa më natyrale..

 • Formë ergonomike per komfort maksimal, e lehtë për tu mbajtur në çdo pozicion.
 • Shishet natyrale Avent janë pa materiale BPA.
 • Biberoni i gjerë është i ngjashëm me formën e gjirit, duke e bërë më të lehtë për bebin tuaj të kombinojë ushqyerjen me gji dhe me shishe.
 • Sistem i avancuar anti-kolika me 2 valvula inovative të dizenjuara për të reduktuar kolikat dhe diskomfortin duke nxjerrë ajrin në shishe jo në barkun e bebes.
 • Rezistent ndaj nxehtësisë. Mund të mbahet në frigorifer, mund të ngrohet ose sterilizohet.

Avent- Pompe Gjiri Elektrike

L19440

Pompe gjiri elektrike per nenat e reja.

 • Pozicion më i rëhatshëm falë dizenjos unike
 • Ofron një stimulim me 3 shpejtësi të ndryshme
 • Kokë e butë që masazhon dhe ngjason me thithjen e bebes
 • Përfshin një shishe natyrale 125 ml dhe një kokë biberoni
 • Dizenjo e lehtë kompakte
 • E lehtë për tu pastruar

Avent- Sterilizues me avull 3 ne 1

L10720

Sterilizuesi elektrik 3 në 1 Avent eleminon efektivisht 99,9% të baktereve në produktet e fëmijës suaj në vetëm pak minuta.

E përdorur nga spitalet, sterilizimi me avull është një mënyrë efektive për të mbrojtur beben nga bakteret e dëmshme.

Mjafton të shtoni ujë në pjatën poshtë dhe ta vendosni në prizë.

Në pak minuta ju do keni të sterilizuara aksesorët e fëmijës suaj.

 • Eleminon 99,9% të baktereve
 • Sterilizon shishe të ndryshme, pompë gjiri dhe aksesorë
 • Sterilizon në vetëm 6 minuta
 • Mban deri në 6 shishe 330ml Avent

Avent- Sterilizues me avull per mikrovale

L4030

Sterilizues mikrovale me avull per mikrovale, ka nje dizajn te lehte dhe kompakte duke e bere ideale per sterilizimin e shisheve brenda dhe jashte shtepise. Ato mbesin sterile per 24 ore pa u hapur sterilizuesi.

 • Eleminon 99.9% te baktereve
 • Sterilizon ne 2 minuta
 • Mban deri ne 4 shishe Avent
 • I pershtatet shumices se mikravaleve
 • Sterilizon shishet, biberonat, pompat e gjirit