Showing the single result

Rene Furterer- Karite Nutri Overnight Haircare Very Dry Hair

L3500

Me ekstrakt të gjalpit të karitesë,cimentrios dhe mikroproteinave të grurit,ky serum I përqëndruar ushqen intensivisht flokun dhe skalpin për 8 orë.I vecantë në përdorim,ky produkt ushqen dhe I jep jetë flokut tuaj gjatë natës duke e bërë atë të duket plot shkëlqim .
Përdorimi:Në flokë të thatë,aplikoni pak nga serumi intensive ushqyes në darkë.Në mëngjes,stiloni flokun ose nëse e shihni të arsyeshme mund të lani flokët për të hequr teprinë e produktit.Këshillohet të përdoret 2-3 herë në javë në varësi të thatësisë së flokut.