Showing all 2 results

Bambo Nature – Baby Diapers

L950L1550

Bambo Nature është gjenerata e re e pelenave ekologjike.

  • Eshtë shumë e hollë për tju përshtatur rehatshëm trupit të fëmijës
  • Eshtë e përberë nga materiale natyrale, pa asnjë lloj kimikati të dëmshëm për lëkurën e fëmijës
  • Ka një sistem përthithje të lartë duke e mbajtur lëkurën e fëmijës të thatë gjatë gjithë kohës
  • Eshtë super e butë për tu kujdesur qoftë edhe për lëkurat më të ndjeshme 

Pelenat Bambo Nature janë të vetmet pelena ekologjike të çertifikuara nga Nordic Swan ecolabel dhe Asthma-Allergy Denmark
Këto çertifikime vërtetojnë se cilësia e produkteve Bambo Nature është superiore.
Mbroni lëkurën e të voglit/voglës tuaj me pelenat natyrale Bambo Nature.

Bambo Nature – Wet Wipes

L350

Shumica e letrave të lagura për fëmijë përmbajnë parfum (fragrance) dhe konservues (preservatives) si parabeni apo fenoksietanoli (phenoksiethanol).

Problemi me parfumin është se ju nuk e dini se çfarë ka në përmbajtje. Prodhuesit e letrave të lagura nuk e kanë të detyrueshme të shkruajnë përmbajtjen e parfumit, kështu që ju mund të jeni duke vendosur ftalate,neurotoksina,alergenë apo irritues në lëkurën e fëmijës tuaj.

Fenoxietanoli është një lëndë konservues,i cili shtohet në letrat e lagura si zëvendësues i parabenit, por edhe ai është shumë irritues për lëkurën dhe nuk duhet përdorur afër gojës.
Sipas FDA (federata amerikane e administrimit te ushqimit dhe medikamenteve) fenoksietanoli mund të arrijë deri në dëmtim të sistemit nervor qëndror tek fëmijët e vegjël, kështu që ju duhet me patjetër mos ta përdorni.

E veçanta e letrave Bambo Nature është se ato nuk përmbajnë as parfum, as paraben, as fenoksietanol, dhe janë të çertifikuara nga Instituti i Astmës dhe alergjisë në Danimarkë. Pra me letrat Bambo Nature fëmija juaj është 100% i sigurt.