Showing all 4 results

Fluidbase Retinol anti-age Cream

L3400

Fluidbase retinol anti-age cream permban microencapsulated retinol (2%), vitamin C dhe acid hyaluronic 1%. Permbajtja e tij e larte me acid hyaluronic mundeson hidratimin natyral te lekures. Fluidbase retinol stimulon procesin e perteritjes se qelizave te epidermis. Minimizon rrudhat e thella dhe siperfaqesore si dhe rrit permbajtjen e kolagjenit dhe permireson elasticitetin e lekures.

Genomask

L1900

Genomask permban vitamin C, Hyaluronic acid, Quinua Extract, B-Cycludextrin, Glycerin. Aplikimi I rregullt I genomask mbron lekuren prej demtimeve nga ekspozimi ne diell dhe redukton shenjat e plakjes se parakoheshme.

 

Genove Genosun Oral

L3800

Rekomndohet per ata qe kane lekure te ndjeshme me ngjyre te hapur, per ata persona qe  kane nishane atipik dhe histori familjare per melanoma dhe per ata qe vuajne Vitiligo.

Me efikasitet te larte fale Astaxactive complex(antioksidant), e bazuar ne vitamin E ne beta carotene dhe permbajtes se astaxanthin. Permban gjithashtu lucopene, I cili eshte nje antioksidant dhe lutein.

Perdoret 1 tablete ne dite me mengjesin, para, gjate dhe pas ekspozimit ne diell.

Permban: Astaxanthin 4mg, Vitanin E, Beta-Carotene, VitaminC, Lutein dhe lycopene.

Pilopeptan

L2700

Pilopeptan permban DL-metionina 100 mg, L-cisteina 74 mg, fosfato Calcio dibasico 50 mg, mel 49mg, lecithin soja 62%(15), vitamin E 6 mg, vitamin B2 1.6 mg, vitamin B3 5 mg, L-leucina 4 mg, Vitamine B52.6 mg, biotin 0.14 mg, vitamin B6 2 mg,Zn 1.6 mg, Selenio 0.27 mg.