Showing 1–16 of 17 results

ACM Laboratoire- Novophane K Shampoo

L1560

Shampo ribalancuese kundër zbokthit në faza kronike dhe të rënda, që eleminon në mënyrë delikate lëkurën e luspëzuar dhe parandalon rishfaqjen e tyre. Përmban agjentë qetësues dhe hidratues.

Duolys Kit

L11500

Produkte anti-plakje. Seti permban 4 produkte te kujdesit per lekuren formuluar posacerisht per te parandaluar dhe korrigjuar shenjat kutane te plakjes.

Aplikoje kremin mbrojtes ndaj diellit Duolys kunder-plakjes 30 minutaperpara ekspozimit ne diell. Riaplikoje regullisht pas notit ne fytyre te thate.
Perdoret deri ne 6 muaj nga dita e hapjes. Exp day 02/2021

Aplikoje ne mendgjes dhe/ose ne mbremje ne lekure te paster dhe te thate pergjate fytyres dhe qafes. Mund te perdoret pas perdorimite te serumite Duolys C.E ose Duolys Hyal per te optimizuar efektin kunder-plakjes.
Perdoretderi ne 6 muaj nga dita e hapjes. Exp day 11/2020.

Sensitelial Gel Ecran Solaire Matifiant Spf 50+

L1560

Xhel për mbrojtje nga rrezatimi diellor i dizenjuar për:
• Lëkurë të yndyrtë dhe akneike
• Lëkurë intolerante ndaj rrezatimit diellor
• Situatat ekstreme të rrezatimit diellor
• Lëkurë delikate dhe të ndjeshme nga dielli
Flakon 40 ml

Vitix Gel Regulateur

L3740

Ndihmon ne ripigmentimin e epidermes dhe aktiviteti I tij eshte konfirmuar nga nje sere studimesh klinike. Per perdorim te jashtem. Te perdoret deri ne 6 muaj nga dita e ehapjes. Exp Day 02/2021