Showing 1–16 of 21 results

ISIS Pharma- Teen Derm Hydra

L1990

Për lëkurat e prirura për akne. Hidratant zbutës, hidraton, ushqen dhe zbut. Ka konsistencë të lehtë. 2 herë në ditë në të gjithë fytyrën dhe qafën.

ISIS Pharma- Urelia 50

L1480

Krem trupi i cili përmban 50% ure. Trajton hiperkeratozën e rëndë lokale. Gjithashtu përqendrimi i uresë > 40% ka veti antibakteriale, anti-fungale, anti-pruriginoze si dhe stimuluese të rigjenerimit qelizor. Terapi lokale ideale për tu kombinuar me terapinë sistemike në pacientët me Psoriazis.

ISIS Pharma- Urelia Gel

L1330

Xhel larës për fytyrën, trupin dhe flokët. Indikohet në lëkure të thatë dhe me luspa (hiperkeratoze). Mund të aplikohet në fytyrë dhe trup 1-2 herë në ditë, ndërsa në skalp 2-3 herë në javë. Masazhohet dhe lihet në lëkure për rreth 3 minuta, më pas shpëlahet me ujë të bollshëm.