Showing 1–16 of 19 results

Hartman-Tensoval Comfort Classic

L6000

Monitor i plotë automatik i presionit të gjakut për matjet në pjesën e sipëme të krahut. Me një ekran të madh dixhital, funksioni i memorjes ruan 60 lexime dhe vlera mesatare, Fiket automatikisht pas disa minutash. Bateritë e zëvendësueshme afatgjata.