Showing 1–16 of 83 results

Sale!

Caudalie Divine Oil

L2493L3852
Vaj i thatë i cili hidraton, ushqen dhe përmirëson lëkurën në sajë të formulës unike.

50 ml ,100 ml

Sale!

Caudalie Eau Des Vignes Fresh Fragrance

L3770 L3393
Një aromë e freskët dhe delikate që të çon në një kopsht veror në zemër të vreshtave, ku bergamoti takon elegancën e irisit dhe sensualitetin e myshkut të bardhë.

50 ml