Showing all 3 results

Pic- Hippo Piston Aerosol

L7960

Aerosol me piston, ideal për fëmijë, i shpejtë dhe efikas. Maska inovative dhe e butë është e studiuar posaçërisht për të kryer në mënyrë korrekte terapinë e të rriturve dhe fëmijëve, duke iu përshtatur fytyrës.

Ampula siguron 30% më shumë grimca që arrijnë efektivisht traktin e frymëmarrjes në krahasim me një ampulë tradicionale, duke marrë gjysmën e kohës.

Pic- Mr. Carrot Piston Aerosol

L7960

Aerosol me piston, ideal për fëmijë, i shpejtë dhe efikas. Maska inovative dhe e butë është e studiuar posaçërisht për të kryer në mënyrë korrekte terapinë e të rriturve dhe fëmijëve, duke iu përshtatur fytyrës.

Ampula siguron 30% më shumë grimca që arrijnë efektivisht traktin e frymëmarrjes në krahasim me një ampulë tradicionale, duke marrë gjysmën e kohës.

Out Of Stock

Pic- ThermoDiary Head

L5980

Termometër elektronik balli me rreze infra të kuqe. Mundëson një matje të shpejtë dhe komforte të temperaturës. I pajisur me ekran relativisht të madh, i cili mundëson shikimin qartë të vlerës së përftuar nga matja. Matja realizohet për vetëm 5 sekonda ne distance 3 cm nga qendra e ballit te pacientit. Në rastet kur temperatura është më e lartë së 37.5˚C dëgjohet një sinjal lajmërues.
6 ne 1 funksione:
Per trupin e njeriut, objektet, opsioni Night Mode, Sinjal per temperature te larte, ruan 30 memorie, backlight.