Showing all 2 results

Logus Gyn Lavanda Vaginale

L3300

Linja e plote e kujdesit intim perbehet nga laresi I cili ka baze chlorhexidinen 0.2% qe perdoret per higjenen personale te femrat.Logus Lavanda x 5 flakon perdoret ne rastin e vaginozave bakteriale,vulvovaginitit mykotik etj

Perdoren ne rastet e vaginiteve te shkaktuara nga trichomonas ose chlamidia,vaginozat bakteriale,ne ndryshimet e Ph nga terapite me antibiotike.

Logus Gyn Ovuli Vaginali

L1765

Linja e plote e kujdesit intim Logus Gyn x 10 Ovula te cilat perbehen nga fermente laktike dhe fiber pot marigold.

Perdoren ne rastet e vaginiteve te shkaktuara nga trichomonas ose chlamidia,vaginozat bakteriale,ne ndryshimet e Ph nga terapite me antibiotike.