Showing all 12 results

Fillerina- Day Cream Mosturizing And Protective Grade 1

L5560

Fillerina krem dite Grada 1 është një trajtim filler dermo-kozmetik që aplikohet në të gjithë fytyrën. Funksioni kryesor i kremit të ditës është të hidratojë dhe të mbrojë lëkurën falë pranisë së vajit të kokosit, Xylitolit dhe Vitaminës E. E formuluar me përbërës hidratues si vitamina E dhe përbërës eksfoliues si acidi salicilik, kremi i ditës Grada 1 garanton korrektimin e vijave të holla dhe rrudhave të para. Falë prezencës së vajit të kokosit në fazën lipidike, lëkura mbetet elastike dhe e butë. Vitamina A dhe C ofrojnë një veprim antioksidant në lëkurë.
Udhëzime mbi përdorimin: Aplikojeni në mëngjes në fytyrë të pastruar.
Këshillë: Për rezultate më të mira, përdoreni në kombinim me Trajtimin Filler dermo-kozmetik Grada 1.

Fillerina- Day Cream Mosturizing And Protective Grade 2

L6980

Fillerina krem dite Grada 2 është një trajtim filler dermo-kozmetik që aplikohet në të gjithë fytyrën. Funksioni kryesor i kremit të ditës është të hidratojë dhe të mbrojë lëkurën falë pranisë së vajit të kokosit, Xylitolit dhe Vitaminës E. E formuluar me përbërës hidratues si vitamina E dhe përbërës eksfoliues si acidi salicilik, kremi i ditës Grada 2 garanton korrektimin e vijave të holla dhe rrudhave të para. Falë prezencës së vajit të kokosit në fazën lipidike, lëkura mbetet elastike dhe e butë. Vitamina A dhe C ofrojnë një veprim antioksidant në lëkurë.
Udhëzime mbi përdorimin: Aplikojeni në mëngjes në fytyrë të pastruar.
Këshillë: Për rezultate më të mira, përdoreni në kombinim me Trajtimin Filler dermo-kozmetik Grada 2.

Fillerina- Day Cream Mosturizing And Protective Grade 3

L8160

Fillerina krem dite Grada 3 është një trajtim filler dermo-kozmetik që aplikohet në të gjithë fytyrën. Funksioni kryesor i kremit të ditës është të hidratojë dhe të mbrojë lëkurën falë pranisë së vajit të kokosit, Xylitolit dhe Vitaminës E. E formuluar me përbërës hidratues si vitamina E dhe përbërës eksfoliues si acidi salicilik, kremi i ditës Grada 3 garanton korrektimin e vijave të holla dhe rrudhave të para. Falë prezencës së vajit të kokosit në fazën lipidike, lëkura mbetet elastike dhe e butë. Vitamina A dhe C ofrojnë një veprim antioksidant në lëkurë.
Udhëzime mbi përdorimin: Aplikojeni në mëngjes në fytyrë të pastruar. Për një rezultat që zgjat rekomandohet që trajtimi 14 ditor të ndiqet me, kremin e natës dhe kremin për konturin e syve dhe buzëve.

Fillerina- Dermo Cosmetic Filler Treatment For At-Home Use Grade 1

L9580

Fillerina – Trajtim filler (mbushës) dermo-kozmetik për përdorim në shtëpi. Vetëm për përdorim të jashtëm Fillerina është një preparat kozmetik i jashtëm që do të përdoret për 14 ditë. Veprimi kyç do të kryhet nga Fillerina xhel i cili aplikohet me anë të një aplikatori të veçantë me majë të prerë, në zonat problematike të tilla si rrudhat dhe linjat e mimikës si dhe në zona të veçanta që kërkojnë volum (mollëza, buzë). Formulimi i Fillerina xhel përmban 6 lloje të ndryshme të acideve hialuronike me peshë molekulare të ndryshme dhe struktura. Këto acide të ndryshme kanë një veprim filler dermo-kozmetik në shtresat e ndryshme të lëkurës. Përbërësi aktiv Matrifull nxit trofizimin e indeve të lëkurës dhe rindërtimin e subtancave natyrale të mbushjes për një efekt mbushës gradual dhe progresiv. Për të përfunduar aplikimin, aplikoni Filmin ushqyes pas Xhelit Fillerina. Kjo siguron që lëkura e fytyrës të përfitojë komfort dhe ushqim maksimal, falë kombinimit të përbërësve hidratues dhe rigjenerues.
Rezultati: Lëkura është e butë dhe ndriçon.

Fillerina- Dermo Cosmetic Filler Treatment For At-Home Use Grade 2

L11000

Fillerina – Trajtim filler (mbushës) dermo-kozmetik për përdorim në shtëpi. Vetëm për përdorim të jashtëm Fillerina është një preparat kozmetik i jashtëm që do të përdoret për 14 ditë. Veprimi kyç do të kryhet nga Fillerina xhel i cili aplikohet me anë të një aplikatori të veçantë me majë të prerë, në zonat problematike të tilla si rrudhat dhe linjat e mimikës si dhe në zona të veçanta që kërkojnë volum (mollëza, buzë). Formulimi i Fillerina xhel përmban 6 lloje të ndryshme të acideve hialuronike me peshë molekulare të ndryshme dhe struktura. Këto acide të ndryshme kanë një veprim filler dermo-kozmetik në shtresat e ndryshme të lëkurës. Përbërësi aktiv Matrifull nxit trofizimin e indeve të lëkurës dhe rindërtimin e subtancave natyrale të mbushjes për një efekt mbushës gradual dhe progresiv. Për të përfunduar aplikimin, aplikoni Filmin ushqyes pas Xhelit Fillerina. Kjo siguron që lëkura e fytyrës të përfitojë komfort dhe ushqim maksimal, falë kombinimit të përbërësve hidratues dhe rigjenerues.
Rezultati: Lëkura është e butë dhe ndriçon..

Fillerina- Dermo Cosmetic Filler Treatment For At-Home Use Grade 3

L12070

Fillerina – Trajtim filler (mbushës) dermo-kozmetik për përdorim në shtëpi. Vetëm për përdorim të jashtëm Fillerina është një preparat kozmetik i jashtëm që do të përdoret për 14 ditë. Veprimi kyç do të kryhet nga Fillerina xhel i cili aplikohet me anë të një aplikatori të veçantë me majë të prerë, në zonat problematike të tilla si rrudhat dhe linjat e mimikës si dhe në zona të veçanta që kërkojnë volum (mollëza, buzë). Formulimi i Fillerina xhel përmban 6 lloje të ndryshme të acideve hialuronike me peshë molekulare të ndryshme dhe struktura. Këto acide të ndryshme kanë një veprim filler dermo-kozmetik në shtresat e ndryshme të lëkurës. Përbërësi aktiv Matrifull nxit trofizimin e indeve të lëkurës dhe rindërtimin e subtancave natyrale të mbushjes për një efekt mbushës gradual dhe progresiv. Për të përfunduar aplikimin, aplikoni Filmin ushqyes pas Xhelit Fillerina. Kjo siguron që lëkura e fytyrës të përfitojë komfort dhe ushqim maksimal, falë kombinimit të përbërësve hidratues dhe rigjenerues.
Rezultati: Lëkura është e butë dhe ndriçon.

Fillerina- Eye And Lip Contour Cream Grade 1

L4500

Krem anti-rrudhe për vijat e holla dhe rrudhat e para. Duke dhënë një pamje më të re, kremi per konturin e syve dhe buzëve Grada 1 mund të përdoret në mëngjes dhe darkë për të trajtuar lëkurën delikate rreth syve dhe gojës. Udhëzime mbi përdorimin Duke eksfoliuar butësisht dhe duke hidratuar në thellësi, masazhojeni me lëvizje rrethore për rezultate të shpejta dhe që zgjasin.
Këshillë: Për rezultate më të mira, përdoreni në kombinim me Trajtimin Filler dermo-kozmetik Grada 1.

Fillerina- Eye And Lip Contour Cream Grade 2

L5680

Krem anti-rrudhe për vijat e holla dhe rrudhat e para. Duke dhënë një pamje më të re, kremi per konturin e syve dhe buzëve Grada 2 mund të përdoret në mëngjes dhe darkë për të trajtuar lëkurën delikate rreth syve dhe gojës. Udhëzime mbi përdorimin Duke eksfoliuar butësisht dhe duke hidratuar në thellësi, masazhojeni me lëvizje rrethore për rezultate të shpejta dhe që zgjasin.
Këshillë: Për rezultate më të mira, përdoreni në kombinim me Trajtimin Filler dermo-kozmetik Grada 2.

Fillerina- Eye And Lip Contour Cream Grade 3

L7340

Krem anti-rrudhe për vijat e holla dhe rrudhat e para. Duke dhënë një pamje më të re, kremi per konturin e syve dhe buzëve Grada 3 mund të përdoret në mëngjes dhe darkë për të trajtuar lëkurën delikate rreth syve dhe gojës. Udhëzime mbi përdorimin Duke eksfoliuar butësisht dhe duke hidratuar në thellësi, masazhojeni me lëvizje rrethore për rezultate të shpejta dhe që zgjasin.
Këshillë: Për rezultate më të mira, përdoreni në kombinim me Trajtimin Filler dermo-kozmetik Grada 3.

Fillerina- Night Cream, Nourishing Grade 1

L6980

Fillerina kremi i nates grada 1 lufton vijat e holla dhe rrudhat e para gjatë natës. E zhvilluar për të pasqyruar efektet e Trajtimit Dermo-kozmetik Filler Grada 1, kremi i natës rivendos shkëlqimin në fytyrë dhe ‘mbush’ rrudhat. Shumë i butë për lëkurën por njëkohësisht shumë i efektshëm, ky krem nate revolucionar ofron hidratim në thellësi si dhe redukton shfaqjen e rrudhave në fytyrë. Duke sulmuar rrudhat në një distancë të shkurtër me përbërës ushqyes, si vaji Shea dhe vaji i grurit, Kremi i Nates Grade 1 gjithashtu përdor vajin e bajames së ëmbël, vajin e trendafilit te eger dhe vitaminën E për të korrigjuar dëmtimin që i ndodh lëkurës në jetën e përditshme Me përbërës eksfoliues si acidi salicilik, Kremi i nates Grada 1 garanton korigjimin e të gjithë rrudhave dhe vijave të holla. Ktheni kohen me Kremin e Natës Grada 1
Këshillë: Për rezultate më të mira, përdoreni në kombinim me Trajtimin Filler dermo-kozmetik Grada 1.

Fillerina- Night Cream, Nourishing Grade 2

L8640

Fillerina kremi i nates grada 2 lufton vijat e holla dhe rrudhat e para gjatë natës. E zhvilluar për të pasqyruar efektet e Trajtimit Dermo-kozmetik Filler Grada 2, kremi i natës rivendos shkëlqimin në fytyrë dhe ‘mbush’ rrudhat. Shumë i butë për lëkurën por njëkohësisht shumë i efektshëm, ky krem nate revolucionar ofron hidratim në thellësi si dhe redukton shfaqjen e rrudhave në fytyrë. Duke sulmuar rrudhat në një distancë të shkurtër me përbërës ushqyes, si vaji Shea dhe vaji i grurit, Kremi i Nates Grade 1 gjithashtu përdor vajin e bajames së ëmbël, vajin e trendafilit te eger dhe vitaminën E për të korrigjuar dëmtimin që i ndodh lëkurës në jetën e përditshme Me përbërës eksfoliues si acidi salicilik, Kremi i nates Grada 2 garanton korigjimin e të gjithë rrudhave dhe vijave të holla. Ktheni kohen me Kremin e Natës Grada 2.
Këshillë: Për rezultate më të mira, përdoreni në kombinim me Trajtimin Filler dermo-kozmetik Grada 2.

Fillerina- Night Cream, Nourishing Grade 3

L9350

Fillerina kremi i nates grada 3 lufton vijat e holla dhe rrudhat e para gjatë natës. E zhvilluar për të pasqyruar efektet e Trajtimit Dermo-kozmetik Filler Grada 3, kremi i natës rivendos shkëlqimin në fytyrë dhe ‘mbush’ rrudhat. Shumë i butë për lëkurën por njëkohësisht shumë i efektshëm, ky krem nate revolucionar ofron hidratim në thellësi si dhe redukton shfaqjen e rrudhave në fytyrë. Duke sulmuar rrudhat në një distancë të shkurtër me përbërës ushqyes, si vaji Shea dhe vaji i grurit, Kremi i Nates Grade 1 gjithashtu përdor vajin e bajames së ëmbël, vajin e trendafilit te eger dhe vitaminën E për të korrigjuar dëmtimin që i ndodh lëkurës në jetën e përditshme Me përbërës eksfoliues si acidi salicilik, Kremi i nates Grada 3 garanton korigjimin e të gjithë rrudhave dhe vijave të holla. Ktheni kohen me Kremin e Natës Grada 3
Këshillë: Për rezultate më të mira, përdoreni në kombinim me Trajtimin Filler dermo-kozmetik Grada 3.