Showing 1–16 of 33 results

Babyphone Eco Control+

L15000

BABYPHONE ECO CONTROL +
• monitor digital
• 100% pa interferenca
• funksionon ne 300m largesi
• me sensore temperature
• me 5 ninulla te ndryshme

NUK- Freestyle

L800

BIBERONA  FREESTYLE

*bibirona genjeshtare silikoni

*paketimi me 2 cope

*mosha 0-6 muaj, 6-18 muaj, 18-36 muaj

*me paketim te ri per sterilizim ne mikrovale

*i bute me lekuren e foshnjeve dhe me aspirim maksimal

NUK- Furce Biberonash 2 ne 1 me Sfungjer

L600

FURCE BIBERONASH 2 NE 1 ME SFUNGJER

*Per pastrimin e plote te shisheve dhe kokave ushqyese.

*Sfungjeri siguron pastrim te thelle ne pjesen e poshtme te shishes

*Furça e vogel sherben per pastrimin e kokave ushqyese

NUK- Gift Set

L1500

GIFT SET  GIRL/BOY

*perfshin goten me valvul 150ml per moshat 6-18 muaj

*e dizenjuar per tu mbajtur lehtesisht nga femijet

*perfshin biberonin genjeshtar dhe kutine mbrojtese

 

NUK- Gote Trainer Cup

L1200

GOTE TRAINER CUP

*me koke ushqyese plastike

*250ml per mosha 8 muaj+

*gote me valvul qe nuk derdhet

*e dizenjuar per tu mbajtur lehtesisht nga femijet