Showing all 16 results

Algem Cholesterol

L2200

“Algem Cholesterol eshte nje supplement I perbere nga orizi I kuq I fermentuar, ekstrakte te bimeve Berberis (Berberis Aristata DC), Cardo Mariano (Silybum Marianum G), Cassia nomame (Cassia mimosoides L.), acid folik dhe vitamin E.
Monakolina K e orizit te kuqndihmon ne mbajtjen e nivelit normal te klesterolit ne gjak. Veprimi sinergjik I ekstrakteve te bimeve te tjera te perdorura ne produkt (Berberis, Cardo mariano, Cassia Nomame) ndihmojne tretjen dhe funksionin normal te melcise si edhe metabolizmin e triglicerideve.

Algem Cholesterol

L2200

Algem Cholesterol eshte nje supplement I perbere nga: orizi I kuq I fermentuar, ekstrakte te bimeve Berberis(Berberis Aristata DC), Cardo Mariano (Silybum Marianum G), Cassia nomane (Cassia mimosoides L.), acid folik dhe vitamine E.
Monokilina K e orizit te kuq ndihmon ne mbajtjen e nivelit normal te kolesterolit ne gjak. Veprimi sinergjik I ekstrakteve te bimeve te tjera te perdorura ne product (berberis, Cardo mariano, Cassia Nomane) ndihmojne tretjen dhe funksionimin normal te melcise si dhe metabolizmin e triglicerideve.
Vetite:
– Ul nivelin e kolesterolit ne gjak
– Ul trigliceridet
– Permireson tretjen dhe funksionimin hepatic
Perdorimi: keshillohet te merret nje capsule n edite pas vaktit
Shenim:Algem Cholesterol eshte e pershtatshme per vegjetarianet, nuk permban gluten dhe laktoze.
Paketimi: 30 kapsula 450 mg

Algem Manuka Flu Relief

L1400

Algem Manuka flu relief eshte nje supplement I perbere nga mjalti Manuka dhe vaji I tij esencial, ekstraktet bimore te frutave elderberry (Sombucus nigra L), vaj esencial Eucaliptus (Eucaliptus Globulus Labill) dhe vaji bimor esencial (Melaleuca Alternifolia Chell). Ai ndihmon ne permiresimin e funksionit te rugeve te frymemarrjes ne rastet e infeksioneve te tyre. Kombinimi I vajit esencial Manuka me vajin bimor esencial (Melaleuca alterfolia Chell) I jep produktit veti antibakteriale.
Indikacionet:
– Infeksionet e rrugeve te siperme te frymemarrjes
– Rrufa e zakonshme (common cold)
– Faringitet
– Laringitet
– Rinosinusitet
– Trakeobronkitet
Produkti ofrohet ne forme te lengshme. Keshillohet te merret 5 ml (ekuivalente me 2 luge kafeje) I holluar ne nje gote me uje te ngrohte ose te ftohte. Ka shije te embel.
Ruhet ne nje vend te ftohte dhe te thate, larg nga nxehtesia.
Meqenese eshte nje product natyral dhe mund te precipitoje keshillohet te tundet perpara perdorimit.
Algem Manuka flu elief nuk permban gluten dhe laktoze.
I paketuar ne 50ml.

Algem Manuka Sed

L1400

Algem Manuka Sed eshte nje supplement ne formen e shururpit I perbere nga: mjalti manuka dhe ekstraktet bimore te Altea, Timo(Thymus vulgaris), (Citrus xParadisi Macfad) dhe vitamina C qe ndihmojne ne funksionimin e mire te rrugeve te frymemarrjes ne rastet e kolles se thate dhe me sekrecione.
Mjalti Manuka vjen nga zonat e pakontaminuara te Zelandes se re , me nje indeks metilik 500 dhe nje aktivitet mesatar prej 15+ ekuivalent me nje aktivitet antibacterial te larte.
Prezenca e Altea officinalis ndihmon ne shkrirjen e mukusit te membranave te rrugeve respiratore dhe Timo(Thymus vulgaris) ndihmon ne lubrifikimin e sekrecioneve te bronkeve.
Plantago major L. siguron nje veprim lehtesues dhe zbutes per rruget e frymemarrjes nderkohe qe farat e pampelmos(Qitros dhe Paradisi MAcfad) jane te njohura per vetite e tyre antimikrobiale.
Indikacionet:
– Rrufa e zakonshme (common cold)
– Trakebronkite
– Bronkiti akut
– Pneumonia
– Riakutizmi i bronkitit kronik
– Bronkoekstazise
– Acarimet e astma bronkiale
Rekomandohet te merret 5/10 ml te matur me nje luge 2-3 here ne dite.
Meqenese eshte nje product natyral, mund te precipitoje ne fund. Keshillohet te tundet perpara perdorimit.
Algem Manuka Sed nuk permban gluten dhe laktoze.
Paketimi 200 ml.

Algem Manuka Sed Junior

L1400

Algem Manuka Sed Junior eshte nje supplement ne formen e shururpit I perbere nga: mjalti manuka dhe ekstraktet bimore te Altea, Timo(Thymus vulgaris),Adhatoka vasiko, (Citrus xParadisi Macfad) dhe vitamina C qe ndihmojne ne funksionimin e mire te rrugeve te frymemarrjes ne rastet e kolles se thate dhe me sekrecione.
Mjalti Manuka vjen nga zonat e pakontaminuara te Zelandes se re , me nje indeks metilik 500 dhe nje aktivitet mesatar prej 15+ ekuivalent me nje aktivitet antibacterial te larte.
Prezenca e Altea officinalis ndihmon ne shkrirjen e mukusit te membranave te rrugeve respiratore dhe Timo(Thymus vulgaris) ndihmon ne lubrifikimin e sekrecioneve te bronkeve.
Adhatoka Vasika: perberist active te gjetur ne gjethet e bimes Adhatoda kane veti bronkodilatatore. Bima rrit fluiditen e sekrecioneve bronkiale dhe funksionimin e mire te rrugeve te siperme te frymemarrjes.
Plantago ka veprim lehtesues dhe zbutes per rruget e frymemarrjes
Indikacionet:
– Rrufa e zakonshme (common cold)
– Rinosinuset
– Trakebronkite
– Bronkiti akut
– Pneumonia
– Acarimet e astma bronkiale
Rekomandohet te merret 5/10 ml te matur me nje luge 2-3 here ne dite.
Meqenese eshte nje product natyral, mund te precipitoje ne fund. Keshillohet te tundet perpara perdorimit.
Algem Manuka Sed nuk permban gluten dhe laktoze.
Paketimi 200 ml.

Algem Manuka Spray

L1300

Algem Manuka Spray Junior eshte nje supplement I perbere nga: mjalti manuka, resveratrol, betaglukan, hialuranate natriumi dheekstrakte te farave te Pampelmos (Qitros dhe Paradise macfad).
Mjalti I perdorur vjen nga zonat e pakontaminuara te Zelandes se re , me nje indeks metilik 500 dhe nje aktivitet mesatar prej 15+ ekuivalent me nje aktivitet antibacterial te larte.
Per me teper prezenva e propolis HRD ndihmon ne funksionimin e mire te rrugeve te siperme te frymemarrjes dhe mbron oranizmin ne menyre natyrale.
Indikacionet:
– Stomatitet
– Aftet
– Tonsiitet
– Faringitet
– Xerostomia
Rekomandohet dy shkrepje(sprucime), dy deri ne tre here ne dite.
Algem Natura Spray nuk permban gluten dhe laktoze.
Paketimi 30 ml.

Algem Manuka Spray Junior

L1300

Algem Manuka Spray Junior eshte nje supplement per femije I perbere nga: mjalti manuka, resveratrol, betaglukan dhe sodium joluronato.
Mjalti I perdorur vjen nga zonat e pakontaminuara te Zelandes se re , me nje indeks metilik 500 dhe nje aktivitet mesatar prej 15+ ekuivalent me nje aktivitet antibacterial te larte.
Per me teper prezenva e propolis HRD ndihmon ne mbrojtjen natyrale te organizmit.
Indikacionet:
– Stomatitet
– Aftet
– Tonsiitet
– Faringitet
Rekomandohet dy shkrepje(sprucime), dy deri ne tre here ne dite.
Algem Natura Spray Junior nuk permban gluten dhe laktoze.
Paketimi 30 ml.

Ansyogem

L2400

Ansyogem eshte nje supplement ne forme capsule I perbere nga: Peptidet marini dhe ekstraktet e bimeve Bluenesse (Melissa officinals L.), griddonia dhe Sensoril te cilat ndihmojne relaksimin dhe mireqenien mendore.
Stresi eshte nje pergjigje psikofizike qe e vendos organismin ne nje pergjigje te ekzagjeruar. Kur gjendemi ne kete situate, trupi yne reagon menjehere duke cliruar adrenaline. Si pasoje rritet frekuenca kardiake dhe performance. Por ne disa raste, kur faktoret stresues jane te ekzagjeruar dhe /ose te zgjatur mund te ndodhin crregullime si:
– Ankthi
– Depresioni
– Takikardia
– Pagjumesia
– Crregullimet degjestive
Prej shume vites njihen dhe perdoren me efikasitet bime qe favorizojne relaksimin dhe rritjen e humorit. Studimet e fundit I kane vene vemendje te vecante peptideve marine dhe ekstrakteve te bimeve Withania Somnifera dhe Melissa offifialis.
Kerkimet nga Algem Natura kane zhvilluar Ansyogem, nje product natyral I perbere nga peptide marine, Melissa dhe Grifonia te nevojshem ne te gjitha rastet qe nevojiten nje nderhyrje qe favorizon qetesine, relaksimin dhe nje tonus normal te humorit.
Rekomandohet te merret nje deri ne dy kapsula ne dite.
Ansyogem nuk permban gluten dhe laktoze.
Paketimi: blister-30 kapsula.

Garcinia & Reishi Complex

L2500

“Garcinia & reishi Compex eshte nje supplement I perbere me ekstraktin e thate te Garcinia (Garcinia Cambogia) dhe Reishi (Ganoderma Lucidum).

Rekomandohet nje capsule ne drake dhe nje ne darke para vaktit.
Garcinia & Reishi Complex eshte I pershtatshem per vegjetarianet, nuk permban gluten dhe laktoze.
Paketimi 60 tableta nga 1000mg.
Exp. Day 10/2021″

Garcinia& Reishi Complex

L2500

Garcinia&Reishi Complex eshte nje supplement i perbere me ekstraktin e thate te Gracinia(Garcinia cambogia) dhe Reishi (Ganoderma Lucidu). Garcia favorizon:
– Balancen e peshes trupore
– Kontrollin e ndjesise se urise
– Metabolizmin e lipideve
Veprimi i Garcinia-s ndihmohet nga Fungusi Reishi qe njihet per vetite e shumta dobiprurese per organizmin si :
– Antioksidant
– Antiinflamator
– Adaptive
– Tonizues i metabolizmit dhe i funksionimit te mire te traktit tretes
Rekomandohet nje capsule ne drake dhe nje ne darke para vaktit.
Garcinia & Reishi Complex eshte i pershtatshem per vegjetarianet, nuk permban gluten dhe laktoze.
Paketimi 60 tableta nga 1000 mg.

Glycem Control

L2600

Glycem Control eshte supplement I perbere nga ekstraktet e that ate Gymnema(Gymnema sylvestre R), Ulivo(Olea Europea L), Galega (Galega Officinalis L) dhe Fieno Greco(Trigonella foenum-graecum L) qe ndihmojne metabolizmin e karbohidrateve.
Prania e vitamins E mbron qelizat nga stresi oksidativ.
Indikacionet:
– Intolerance e demtuar ndaj glukozes
– Trajtim shtese I diabetit melitius
– Antioksidant
– Ul nivelin e ekolesterolit
Perdorimi: keshillohet te merret 2 tableta ne dite perpara vaktit
Glycem control eshte I pershtatshem per vegjetarianet, nuk permban gluten dhe laktoze.
Paketimi 60 tableta 650mg

Immuno Algem

L2000

Immuno algem eshte nje supplement I perbere nga perzierja e tri llojeve te Echinacea (Echinacea Purpurea M), (Echinacea Pallida B), (Echinacea Angustifolia Dc), Tabebuia(Tabebuia Avellanedael.), Andrographis (Andrographis Paniculata N) dhe Uncaria (Uncaria Tomentosa W), te cilat ndihmojne ne funksionimin normal te sistemit imunitar me nje veprim imunostimulator qe favorizon mbrojtjen natural te organizmit.
Prania e Rosa canina (Rosa Canina L) ne product kryen nje veprim mbeshtetes dhe rigjenerues te imunitetit.
Indikacionet:
– Reduktimi I siptomave dhe profilaksi ndaj te ftohurit
– Rrufa e zakonshme (common cold)
– Infeksionet e traktit te siperm respirator
– Trajtim shtese I terapise ne rastet e infeksioneve virale dhe bakteriale
– Infeksione te trakti urinar
– Kandidoze vaginale
– Imunostimulant
Perdorimi: rekomandohet te merret 1-2 kapsula ne dite, ne mengjes ose drake
Immune Algem eshte I pershtatshem per vegjetarianet, nuk permban gluten dhe laktoze.
Paketimi 30 kapsula 400 mg

Immuno Algem Junior

L1400

Immuno algem Junior eshte nje supplement I perbere nga perzierja e tri llojeve te Echinacea (Echinacea Purpurea M), (Echinacea Pallida B), (Echinacea Angustifolia Dc), te cilat ndihmojne mbrojtjen natyrale te organizmit, kurse zinku dhe vitamina D ndihmojne ne ruajtjen e funksionimit normal te sistemit imunitar. Prania e Rosa canina (Rosa Canina L) ne product kryen nje veprim mbeshtetes dhe rigjenerues.
Ndihmon tranzitin intenstinal dhe ka funksion antioksidant.
Elderberry ndihmon organizmin ne aftesine e tij per te rregulluar temperature, shendetin e rrugeve te siperme respiratore dhe forcat natyrale mbrojtese.
– Rregullon procesin e djersitjes
– Favorizin fluiditetin e sekrecioneve bronkiale
– Permireson funksionimin e aparatit te siperm te frymemarrjes
– Mbeshtet mbrojtjen natyrale te organizmit
Black Currant ndihmon ne mirefunksionimin e rrugeve te siperme te frymemarrjes dhe Astragalus ka efekt tonizues per organizmin.
Perdorimi: Nga mosha 3-6 vjec rekomandohet te merret 10 ml ne dite. Pas moshes 6-vjecare rekomandohet 15 – 20 ml ne dite.
Duke qene se eshte product natyral dhe mund te precipitoje ne fund, keshillohet te tundet perpara perdorimit.
Immuno Algem Junior nuk permban gluten dhe laktoze.
Paketimi 200 ml

Moringa Oleifera

L2800

“Moringa Oleifera e Algem natura-s eshte nje supplement ne forme kapsulash, I perbere nga pluhuri I bimes Moringa qe ndihmon sistemin tretes, fluiditetin e sekrecioneve te bronkeve, rregullimin e procesit te djersitjes, normalizimin e qarkullimit te gjakut, metabolizmin e lipideve dhe balancimin e peshes trupore.
Gjethet: te pasura me lende ushqyese sic eshte vitamin B, C dhe K. Proteinat dhe mineralet e bimes e bejne ate te njohur si “pema e mrekullive” per mbrojtjen e shendetit.
Farat: vaji I te cilave eshte I pasur me Omega 3,6 dhe 9 eshte marre per te favorizuar nje mirembajtje te shendetshme te organizmit.

 

 

Moringa Oleifera

L2800

Moringa oleifera e Algem Natura-s eshte nje supplement ne forme kapsulash, I perbere nga pluhuri I bimes Moringa qe ndihmon funksionimin tretes, fluiditetin e sekrecioneve te bronkeve, rregullimin e procesit te djersitjes, normalizimin e qarkullimit te gjakut, metabolizmin e lipideve dhe balancimin e peshes trupore.
Gjethet: te pasura me lende ushqyese sic eshte vitamina B,C dhe K.
Proteinat dhe mineralet e bimes e bejne ate te njohur si “pema e mrekullive” per mbrojtjen e shendetit.
Farat: vaji I te cilave eshte I pasur me Omega 3,6 dhe 9 eshte marre per te favorizuar nje mirembajtje te shendetshme te organizmit.
Indikacionet:
– Antioksidant dhe antiinflamator
– Permireson funksionin degjestiv
– Rrit fluiditetin e sekrecioneve bronkiale
– E pasur me omega 3,6 dhe 9
– Lufton hipertensionin arterial
– Rregullator I djersitjes
– Permireson qarkullimin e gjakut
– Stimulon mbrojtjen imunitare
– Rregullon sistemin hormonal
– Rregullon metabolizmin e lipideve
Rekomandohet te merret nje deri ne dy kapsula ne dite, preferohet pas ushqimit.
Moringa Oleifera eshte e pershtatshme per vegjetarianet, nuk permban gluten dhe laktoze.
Paketimi 60 kapsula nga 450 mg

Nucleoflor Immuno

L1800

Nucleoflor immuno eshte nje supplement qe prezantohet ne flakona te vegjel monodoze me baze nukleotidet, FOS dhe fermente te tindalizuara te dobishem ne:
– Ri-balancimin e flores bakteriale intestinale (diarre, shoqerim I terapise me antibiotike)
– Funksionimin e sistemit imunitar (imunomodulator)
– Rregullimin e tranzitit intestinal
Nukleotidet jane elementet themelor te acisit nukleik (DNA dhe RNA) te cilat jane siguruar nga Saccharomyces Cerevisi.
FOS: oligosaharidet e frutave jane fibra solubile me efekt prebiotik qe kane veprim dobiprures kundrejt mikrobites intestinale duke mbrojtur biodiversitetin dhe funksionimin e saj.
Pasi merret, FOS arrin ne cekum dhe kolon thuajse I pandryshuar, ku ne menyre selective stimulon rritjen dhe aktivitetin metabolic te baktereve saprofite.
6 MLD fermente te tindalizuara/flakona jane bakteret e tindalizuara te cilat trajtohen ne nxehtesi te caktuar duke I “inaktivizuar” ato ne menyre te tille qe ato nuk mund metabolizojne dhe te riprodhohen. Kontributi I tyre permban bazen ne nivelin intestinal per rikonolizimin e flores simbiotike dhe frenimin e zhvillimit te baktereve te demshme.
Perdorimi: merret nje flakon ne dite, preferohet larg vakteve. Per femijet e moshes 3 deri ne 12 rekomandohet te hollohet me uje te ftohte ose te vaket.
Meqenese eshte nje product natyral mund te precipitoje ne fund. Keshillohet te tundet perpara perdorimit.
Nukleoflor Immuno nuk permban gluten.
Paketimi 10 flakona te vegjel (shishka) 10 ml