Showing all 8 results

Sale!

Caudalie Eau Des Vignes Fresh Fragrance

L3770 L3393
Një aromë e freskët dhe delikate që të çon në një kopsht veror në zemër të vreshtave, ku bergamoti takon elegancën e irisit dhe sensualitetin e myshkut të bardhë.

50 ml