Showing the single result

Garcinia& Reishi Complex

L2500

Garcinia&Reishi Complex eshte nje supplement i perbere me ekstraktin e thate te Gracinia(Garcinia cambogia) dhe Reishi (Ganoderma Lucidu). Garcia favorizon:
– Balancen e peshes trupore
– Kontrollin e ndjesise se urise
– Metabolizmin e lipideve
Veprimi i Garcinia-s ndihmohet nga Fungusi Reishi qe njihet per vetite e shumta dobiprurese per organizmin si :
– Antioksidant
– Antiinflamator
– Adaptive
– Tonizues i metabolizmit dhe i funksionimit te mire te traktit tretes
Rekomandohet nje capsule ne drake dhe nje ne darke para vaktit.
Garcinia & Reishi Complex eshte i pershtatshem per vegjetarianet, nuk permban gluten dhe laktoze.
Paketimi 60 tableta nga 1000 mg.