Showing the single result

Lady presteril pocket NTT

L520


Peceta 100% pambuk brenda dhe jasht ,pë nje fluks INTENS gjatë natës.

Testuar Gjinekologjikisht dhe Dermatologjikisht

Minimizojnë skuqjet ,irritimet dhe infeksionet.