Showing all 6 results

Eva- Biolact

L1370

Nepermjet Lactobacileve qe permban, rivendos floren natyrale vaginale.

Rekomandohet pas trajtimit me antibiotike, ose pas nje infeksioni vaginal ose si trajtim parandalues.

Eva- Douche Baking Soda

L620

Dush vaginal me bikarbonat natriumi

 • Largim efikas i sekrecioneve të grumbulluara vaginale normale ose patologjike
 • Nuk përmban substanca farmaceutike
 • E disponueshme si pajisje një-përdorimshe

Përbërësit kryesorë & Qëllimi

Bikarbonati i natriumit:

Hollim i sekrecioneve të grumbulluara në vaginë, sidomos i atyre me përmbajtje proteinike (Leucorrhea)

Indikacionet:

Sekrecionet normale dhe patologjike të grumbulluara në vaginë

Eva- Douche Chamomile

L620

Dush vaginal me kamomil

 • Lehtësim efikas dhe i menjëhershëm nga acarimet & inflamacionet e mukozës vaginale
 • Nuk përmban substanca farmaceutike
 • E disponueshme si pajisje një-përdorimshe

Përbërësit kryesorë & Qëllimi

 • Substanca larëse me veprim të lehtë: Për larje delicate dhe largim të sekrecioneve
 • Ekstrakt kamomili: Lufton acarimet dhe inflamacionet e mukozës vaginale dhe ofron qetësim nga djegia dhe kruarja
 • Acid laktik: Rivendosje e menjëhershme e pH-it në vlerat normale acidike

Indikacionet:

 • Inflamacione dhe acarime të mukozës vaginale
 • Djegie dhe kruarje në zonën vulvo-vaginale
 • Pastrim dhe mbrojtje e sh1ndetit vaginal

Eva- Mycosis

L1730

Ovula vaginale për të ndaluar infeksionet mykotike.

Në sajë të kombinimit të acidit borik, vajit të pemës së çajit dhe acidit laktik, EVA mycosis, pengojnë aktivitetin mykotik në mbi 90% brenda 48 orësh të rasteve duke balancuar mjedisin vaginal.

Përbërja e saj e pasuruar në ekstrakt kamomil dhe panthenol lehtëson ndjenjën e djegies dhe acarimit dhe trajton mukozën vaginale të dëmtuar.

 

Eva- Vagil

L1130

Eva vagil® është një xhel lubrifikues I dizenjuar vecanërisht për të ndihmuar gjatë kontaktit seksual, në rastet e lubrifikimit të pamjaftueshëm.

Eva vagil® është me bazë ujore, nuk përmban vazelinë ose vaj parafine,nuk ngjit dhe nuk njollos si lubrifikantët e zakonshëm.

Gjithashtu, në sajë të bimëve mjekësore dermokozmetike dhe vitaminave që ajo përmban, EVA VAGIL® mbron dhe ofron lehtësim nga acarimet jomadhore dhe gërvishtjet e vogla, të shkaktuara gjatë kontaktit seksual.

Sasia  60 ml