Showing all 4 results

Dr-Grandel-Men Matt IQ

L4800

Krem 24-orësh për lëkurë të kombinuar.

 • identifikon “me inteligjencë” nevojat e ndryshme të lëkurës së kombinuar
 • pakëson prodhimin e tepërt të sebumit dhe redukton shkëlqimin e pakëndshëm nga yndyra
 • hidraton lëkurën në mënyrë të besueshme dhe ndihmon në parandalimin e rrudhave
 • për një pamje të njëtrajtshme të freskët dhe pa shkëlqim

Lendet aktive:

 • Ujë akullnaje
 • Ekuilibrues inteligjent i sebumit
 • Kompleks minerale-proteina

Teksture e lehte.

Dr-Grandel-Men Moisture Balm

L4800

Krem 24-orësh për lëkurë të thatë.

 • shton hidratimin redukton vijat e shkaktuara nga tharja e lëkurës
 • rigjallërues
 • mbrojtje qelizore aktive ndaj plakjes së parakohshme të lëkurës
 • lehtëson dhe qetëson irritimin dhe skuqjen
 • për një lëkurë të relaksuar e të freskët

Lendet aktive:

 • Ujë akullnaje
 • Kompleks minerale-proteina
 • Fik indian
 • Mbrojtës i qelizave

Teksture e lehte.

Dr-Grandel-Men Revitalizer

L4800

Fluid 24-orësh “Total Lift”.

 • rigjallëron dhe riaktivizon lëkurën dhe pamjen e saj
 • redukton qartë vijat e krijuara nga e qeshura dhe jep një pamje rinore
 • ka efekt lehtësues dhe ekuilibrues në irritimet e lëkurës
 • për një lëkurë të freskët, rinore e të mirëkuruar

Teksture e lehte.