Showing 1–16 of 24 results

Omron- Body Composition Monitor BF511

L15000

Për të gjithë personat që duan të njohin çdo parametër të trupit të tyre, Omron ofron një pajisje e cila mat masën yndyrore, masën muskulare, BMI-në dhe peshën trupore.

E përdorur rregullisht, ajo llogarit dhe ruan ndryshimet që pëson trupi, duke iu siguruar që mos keni humbje të masës muskolore, gjatë periudhave kur po përpiqeni të humbisni në peshë.

Përdoret për fëmijë nga 6 vjeç e sipër dhe për një peshë trupore deri në 150 kg.

E pajisur me 8 sensorë, përdor si duart, ashtu dhe këmbët për një matje gjithëpërfshirëse.

Bateritë kanë një jetëgjatësi prej rreth një vit. Këshillohet përdorimi i baterive të magnezit.

Testuar klinikisht. Informacione shtesë mbi garancinë

Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.

Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.

Garancia nuk mbulon këto pika:

a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;

b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;

c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;

d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;

e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.

Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.

Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.

 

Omron- Body Fat Monitor BF306

L8500

Ndryshimet në përqindjen e masës yndyrore janë të rëndësishme, për të parandaluar ose pakësuar obezitetin.

Omron ofron një pajisje elektronike, e cila mat parametrat trupore dhe BMI-në (indeksi i masës trupore) në një kohë relativisht të shkurtër.

Është funksionale për pesha nga 10-199kg dhe gjatësi nga 100cm-199.5cm.

Ruan të dhënat për 9 persona.

Bateritë kanë një jetëgjatësi për rreth një vit, nëse përdoret dy herë në ditë.

Informacione shtesë mbi garancinë

Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.

Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.

Garancia nuk mbulon këto pika:

a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;

b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;

c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;

d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;

e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.

Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.

 

Omron- Digital Personal Scale HN289

L4000

Për mbajtje nën kontroll të peshës trupore, Omron ju ofron peshoren elektronike HN289.

Peshorja është e pajisur me 4 sensorë, për një rezultat sa më të saktë.

Me interval matjeje nga 5-150 kg.

Bateritë kanë një jetëgjatësi prej rreth 1 viti nëse kryhen deri në 4 matje në ditë.

Ngjyrë e zezë. Informacione shtesë mbi garancinë

Ky produkt ofrohet me një garanci nga firma prodhuese, për një periudhë 3 vjeçare pas datës së blerjes.

Gjatë kësaj periudhe garancie ofrohet pa pagesë: shërbimi për rregullimin e pjesëve të produktit, ose për zëvëndësimin e produktit, ose të ndonjë pjese të dëmtuar teknikisht.

Garancia nuk mbulon këto pika:

a) shpenzimet për riparime dhe/ose defekte që rezultojnë nga riparimet e kryera nga persona të paautorizuar;

b) kontrolli periodik dhe mirëmbajtja që tregon blerësi ndaj produktit;

c) aksesorët si p.sh: adaptor, mansheta, maska, kitet, filtrat, tubat kanë nga 1 vit garanci nga data e blerjes;

d) dëmet e çdo lloji, të shkaktuar aksidentalisht ose nga keqpërdorimi, si p.sh: thyerja, djegia e aparatit, përdorimi i aksesorëve të tjerë dhe jo origjinalë të firmës, gërvishtje, dëmtime fizike edhe kur ato janë brenda periudhës 3 vjeçare;

e) shërbimi i kalibrimit nuk përfshihet në garanci.

Riparimi ose zëvëndësimi nën garanci nuk shkakton zgjatje ose rinovim të periudhës së garancisë.

Garancia jepet vetëm nëse produkti kthehet i plotë, së bashku më faturën origjinale të blerjes dhe ambalazhin.

 

Scholl- Airbag B/S Kid

L5987
 • Karakterizohen nga nje shtresw w teknologjise Scholl Bioprint qe fae modelimit te saj ergonomik ben te mundur mbeshtetjen dhe shtrirjen e sakte te gjymtyreve te poshtme  me efekte pozitive per kembet e femijeve.
 • Fale perberjes prej tape natyrale dhe shtreses se gomes sandalet jane vecanerisht fleksibel dhe te persosura per kembet e femijeve me te vegjel.
 • Sholla rezistente ndaj rreshqitjes ofron siguri me te madhe.

Scholl- Alegra

L7331
 • Alegra eshte version me i gjalle dhe shumengjyresh i sandaleve verore te scholl
 • Model praktik dhe komod me nje shtrese te dyfishte te mbylljes me vecro qe mundeson pershtatje te persosur per kemben tuaj.
 • Sandalet jane fleksibel, te lehta dhe te pajisura me teknologjine Scholl Bioprint me shtresen prej tape natyrale dhe shtresen prej gome te dizenjuara per te mbajtur kembet tuaja ne pozicionin e duhut.

Scholl- Bogota Kid

L5253
 • Nje nga stilet e perjetshme te koleksionit Scholl eshte ridizenjuar sot per vajzat e vogla qe i duan ngjyrat dhe madheshtine e rruazave.
 • Bogota Kid ka nje pelhure te siperme qe ne saje te T-formes se saj, perqafondhe mbulon kemben tuaj shume mire.
 • Modeli Bogota Kid karakterizohet nga nje shtrese e teknologjise Scholl Bioprint qe fale dizajnit te saj ergonomik, ndihmon ne shtrirjen e sakte te gjymtyreve te poshtme qe kane efekt pozitiv ne posturen e kembeve.
 • Fale perberjes se sholles prej tape natyrale dhe gome, sandaletjane vecanerisht fleksibel dhe perfekte per mireqenien e kembeve te femijeve me te vegjel.
 • Sholla rezistente ofron siguri me te madhe.

Scholl- Chrysilla

L12219
 • Qëndrimi në taka me motive gjeometrike, me hijet e ndryshme të ngjyrës së platinit, i bën sandalet e reja Scholl thellësisht intriguese dhe të vecanta.
 • Kjo këpucë karakterizohet nga sholla e teknologjisë Scholl Gelactiv® që absorbon goditjet e pësuara gjatë ecjes, duke ofruar rehati dhe mirëqenie gjatë gjithë ditës.
 • Për më tepër, sholla është e mbuluar me mikrofibrën e tipit të fundit: lahet, ajroset, nuk mban aroma të këqija, hipoalergjike dhe rezistente ndaj njollave.

Scholl- Clog Supercomfort Men

L7942
 • Supercomfort Clogs janë produkti i famshëm i Scholl-it, të karakterizuara nga një mbështetje anatomike, me përbërje drurin e ahut dhe gjerësi të madhe.
 • Pjesa e sipërme është bërë tërësisht prej lëkure të punuar me dorë.
 • IDEALE PËR STAFIN MJEKËSOR, PUNONJËSIT E SHËNDETËSISË DHE TË GJITHË PROFESIONISTËT QË KALOJNË NJË KOHË TË GJATË NË KËMBË

Scholl- Clog Supercomfort Women

L7942
 • Supercomfort Clogs janë produkti i famshëm i Scholl-it, të karakterizuara nga një mbështetje anatomike, me përbërje drurin e ahut dhe gjerësi të madhe.
 • Pjesa e sipërme është bërë tërësisht prej lëkure të punuar me dorë.
 • IDEALE PËR STAFIN MJEKËSOR, PUNONJËSIT E SHËNDETËSISË DHE TË GJITHË PROFESIONISTËT QË KALOJNË NJË KOHË TË GJATË NË KËMBË

Scholl- Klio

L12219
 • Sandalet Klio janë jashtëzakonisht elegante dhe të sofistikuara, të projektuara për t’i bërë ditët e verës edhe më të çmuara, falë formës elegante dhe gurëve me ngjyrë që shkëlqejnë si diamante mbi të gjithë pjesën e sipërme.
 • Rripat e hollë e bëjnë të duket më komode, ndërsa tokëzat bëjnë të mundur shtrëngimin e sandaleve.
 • Këto sandale karakterizohen nga sholla e teknologjisë Scholl Gelactiv® që absorbon goditjet e pësuara gjatë ecjes, duke ofruar rehati dhe mirëqenie gjatë gjithë ditës.
 • Për më tepër, sholla është e mbuluar me mikrofibrën e tipit të fundit: lahet, ajroset, nuk mban aroma të këqija, hipoalergjike dhe rezistente ndaj njollave.

Scholl- New Massage

L3665
 • New Massage janë pandofla që e kanë pjesën sipërme me material PVC dhe kanë një lidhje metalike për përshtatje më të mirë.
 • Një model praktik, i projektuar për plazh, por edhe për palestër, pishina dhe SPA.

Scholl- Pescura Heel

L6720
 • Pandoflat e vetme të vërteta të koleksionit të Scholl që kanë shoqëruar aventurat e brezave në vitet 1970 dhe vazhdon të jenë praktike falë ndërtimit të veçantë dhe stilin unik retro
 • Karakterizohen nga një shtresë anatomike që përbëhet nga drutë e ahut që ju ndihmon të ecni mirë dhe të tonifikoni shputat dhe këmbët.
 • Pjesa e sipërme prej lëkure është e lidhur me kapëse metalike ku është edhe logoja e Scholl.
 • Versioni i sheshtë për ata që duan një stil më të përditshëm dhe modern.

Scholl- Sandy Kid

L5987
 • Sandy kid jane sandale qe te gjithe femijet do te duan ti kene.
 • Pjesa e siperme me efekt bronzi-roze i jep nje forme te mprehte kembes se femijes.
 • Pjesa e siperme me shume rripa perqafon ne menyre te perkryer kemben, ndersa rripat htrengues bejne te mundur rregullimin  dheshtrengimin e sandaleve.
 • Sandy Kid karakterizohet nga nje sholle e teknologjise choll Bioprint qe fale dizajnit te saj ergonomik, ndihmon ne shtrirjen e sakte te gjymtyreve te poshtme dhe kane efekte pozitive ne posturen e kembeve. Fale perberjes se tapes natyrale dhe sholles prej gome, sandalet jane vecanerisht fleksibel dhe perfekte per mireqenien e kembeve te femijeve me te vegjel.
 • Sholla rezistente ofron siguri me te madhe.

Scholl- Smyley Kid

L5253
 • Modeli Smyley karakterizohet nga nje shtrese e teknologjise Scholl Bioprint qe fale dizajnit te saj ergonomik ben te mundur mbeshtetjendhe shtrirjen e sakte te gjymtyreve te poshtme me efekte pozitive ne posturen e kembeve tuaja.
 • Sandalet jane vecanerisht fleksibel fale perberjes se tapes natyrale dhe sholles prej gome dhe cdo hap qe merrni behet me i lehte.
 • Sholla rezistente e Scholl Children i ben te persosura per mireqenien e anetareve me te rinj te familjes.
 • Dizajni ergonomik i sholles eshte studiuar ne menyre te vecante dhe kanje forme eanatomike me pak te theksuar ne menyre qe te pershattet me kembet e femijeve te vegjel.

Scholl- Tymeg

L8064
 • Tymeg janë shapka me teknologjinë Scholl Bioprint® të pajisura me tapën karakteristike natyrore dhe shollën prej gome që është projektuar në mënyrë ergonomike për të mbajtur këmbën në pozicionin e duhur.
 • Ky është një model praktik, komfort me një shtresë të dyfishtë prej lëkure që mbështjell këmbët me delikatesë.
 • Mbyllja me velcro siguron një përshtatshmëri të përsosur për këmbët tuaja.

Scholl- Weekend

L9164
 • Weekend janë sandale me veshje të sipërme PU dhe një lidhës të dyfishtë metalike që shtrëngon këmbën për një përshtatje të përsosur.
 • Një model praktik dhe komfort, ideale për përdorim të përditshëm