Showing all 2 results

Phyto Garda- Lumaxin

L1350

LUMAXIN Shurup, me bazë mjati dhe mukusin e kërmillit!
Për të rritur dhe fëmijë
Permban :
Mjaltë
Ekstrakte të mukozës së kërmillit
Althaea Officinalis

Përdoret për :

Kollë të thatë
Kollë me sekrecion

Phyto Garda- Reflumed

L2073

RefluMed ndihmon ne qetesimin e refluksit gastrik dhe rregullon aciditetin e stomakut.
Mbron mukozen e stomakut
Nuk ndikon ne pH e stomakut
Me efekt gastroprotektiv
Ndihmon tretjen
Bustina te gatshme per tu konsumuar
Me shije Ananasi

Permban :
Chios Mastiha e cila rrit ne menyre fiziologjike  veprimin mbrojtes te mukozes se stomakut
Ekstrakte Banane e cila rrit ne menyre fiziologjike  prodhimin e mukozes se stomakut dhe rregullon pH
Acid Ialuronik i cili ndihmon ne riperteritjen e  mukozes
Mellaga e bardhe(Altea) dhe Mellaga e  zakonshme(Malva) kane funksion lenitiv dhe anti  inflamator
Karbonati i Kalciumit ndihmon ne mirefunksionimin e  enzimave te tretjes

Perdorimi : 1 bustine sipas nevojes