Showing all 3 results

Curaprox challenger set dentif +SPAZZ 5460

L2000


Paste zbardhuese me shije gin-tonik dhe hurme, pa SLS. Vetia zbardhuese vjen nga prania e enzimes glukoze oksidaze dhe dioksidit te titaniumit. Fluori dhe Ksilitoli mbrojne nga kariesi. Hidroksilapatiti krijon nje film mbrojtes rreth smaltit duke e rimineralizuar ate.

Curaprox enzycal zero PPM toothpaste

L910

Curaprox Enzycal përmban një sistem enzimatik ( laktoperoksidazën), i cili përforcon mekanizmin antibakterial dhe mbrojtës të pështymës së gojës.

Enzima 1
AMINOGLUKOKSIDAZA
Nuk lejon formimin e pllakës bakteriale
Konverton poliglukanet në glukozë
Enzima 2
GLUKOSEOKSIDAZA
Lufton ngarkesën bakteriale
Konverton glukozën në glukonat +H2O2
Enzima 3
LAKTOPEROKSIDAZA
H2O2 vepron me hypothiocyonate, duke krijuar një substancë antibakteriale që gjëndet në pështymë.
Bllokon rritjen bakteriale dhe vendos në ekuilibër florën normale të gojës.

 

SPAAZ Curaprox Sens Ex Morb

L630

Kjo furçë dhuron një eksperiencë të këndëshme të larjes së dhëmbëve me
CURAPROX: 3,960 fijet CUREN® janë delikate në kontakt me gengvat
njekohësisht ofron fuqi larëse të jashtëzkonshme.
3,960 fije CUREN® me diametër 0.12 mm