Showing all 4 results

Every Day Baby- Milkhero Glass Bottle

L2200L2300

Milkhero Glass Bottle, biberon qelqi e veshur me silicon, ndryshimi I ngjyres se te cilit tregon ndryshimin e temperatures se lengjeve te cilat ndodhen ne te.

 1. Pa BPA
 2. System ajrimi antikolik
 3. I pathyeshem, duron temperature ne grade te larte, qelq me peshe te lehte
 4. I perdorshem ne mikrovale
 5. Koka silikoni medical grade

Every Day Baby- Milkhero Glass Sippy Cup

L2300

Milkhero glas sippy cup shatter protection, gote qelqi e veshur me silicon, ndryshimi I ngjyres se te cilit tregon ndryshimin e temperatures se lengjeve te cilat ndodhen ne te.

Karakteristikat e shishes se biberonit:

 1. Sensor temperature
 2. Pa BPA
 3. System ajrimi antikolik
 4. I pathyeshem, duron temperature ne grade te larte, qelq me peshe te lehte
 5. I perdorshem ne mikrovale
 6. Koka silikoni medical grade

Every Day Baby- Waterhero Bath Mats

L1730

Waterhero bath mats,indikatore temperature ne formen e kembezave kunder rreshqitjes ne vaske.

  1. Vendos Waterhero bath mats ne vaske
  2. Mbush vasken me uje. Neqoftese uji eshte shume I nxehte kembezat(bath mats) do te shnderrohen ne ngjyre te bardhe. Ne kete rast ose lereni ujin te ftohet ose shtoni uje te ftohte.
  3. Kur kembezat(bath mats) kthehen ne ngjyre e tyre origjinale, kjo eshte temperature e sigurt qe femija juaj te beje banje(nen 370 C)

Every Day Baby-SunHero

L2300

Sunhero sunscreen indicator, ndryshon ngjyren kur locioni I diellit ka humbur funksionin e tij mbrojtes. Permban 24 pjese.

Perdorimi:

 • Vendos sunhero sunscreen indicator ne pjesen me te ekspozuar te trupit ndaj diellit. Ne rekomandojme pjesen e shpatullave. Sigurohuni qe lekura te jete e thare dhe produkti te ngjitet mire.
 • Apliko kremin e diellit ne lekure dhe mbi sunhero sunscreen indicator. Neqoftese sunhero sunscreen indicator ndryshon ngjyren ju nuk jeni me I mbrojtur dhe nevojitet riaplikimi I kremit te diellit. Kur sunhero sunscreen indicator eshte I bardhe ju jeni mjaftueshem I mbrojtur nga rrezet e diellit.
 • Kur sunhero sunscreen indicator ndryshon ngjyren ne lejla, eshte shenja e cila te rikujton per te riaplikuar kremin e diellit ose largohesh nga ekspozimi ne diell. Ne momentin qe riaplikohet kremi mbrojtes indikatori kthehet nga ngjyre lejla ne te bardhe.