Showing all 9 results

Sale!

Avene-Cold Cream Pain Surgras

L850 L680

Vetitë ushqyese, mbrojtëse dhe qetësuese të gamës Cold Cream Avène u sjellin komfortin lëkurave të ndjeshme të cilave u mungojnë lipidet dhe uji. Shkuma e tij kremoze pastron me butësi lëkurat e thata deri në shumë të thata. Fytyrë dhe trup.

Sale!

Avene-XeraCalm A.D Creme Relipidante

L3200 L2560

XeraCalm AD, formuluar sipas Charte Cosmétique Stérile : pa parfum, pa paraben, është zhvilluar me përbërës të përzgjedhur, të pastër dhe efikasë: Kompleksi l-modulia®, përbërës bioteknologjik inovator i substancave aktive të nxjerra nga një mikroflorë e pranishme në Ujë Termal Avène. Redukton kruajtjet, skuqjet dhe qetëson irritimet e lidhura me hiper reaktivitetin e lëkurës Cer-Omega, kontribojnë në ushqyerjen dhe përforcimin e filmit hidrolipidik mbrojtës të lëkurës, duke e bërë atë të rezistojë më mirë agresioneve të jashtme. Uji Termal Avène qetësues dhe antiirritues zvogëlon ndjesinë e diskomfortit dhe qetëson lëkurën.
Forma e saj galenike është e përshtatshme për lëkurat atopike..