Showing all 6 results

Cleanse 1

L4200


Cleanser 1
*Coconut Silk
*Primrose Oil
*Chamomile extrakt
Purify,Soothe
Zvogëlon inflamacionin dhe paraqitjen e rrudhave për lëkurë të pastër,te fresket dhe të shëndetshme.CLEANSER 1 është ndalesa e parë në ekuacionin tuaj të lëkurës.

Neo- Eyes 4

L5600

Eyes 4
*chamomile
*Ubiquinone
*Argireline
Corrects,Plumps,Regenerates
Kamomili, ubiquinone dhe argireline ndihmojnë për të qetësuar sytë dhe për të zvogëluar pamjen e linjave të imta, qarqeve të errëta dhe rrudhave duke hidratuar dhe rafinuar zonën e syve për sy të ndritshëm dhe më të rinj

Neo- Moisture 3

L7200

Moisture3
*Collagen
*Argireline
*Ubiquinone
Radiance,Hydrate
Anti-ageing collagen bashkvepron me argilerin dhe ubiquinone per te rivendosur lageshtin ne lekur , ndimon reduktimine inflamacionit dhe shenjat e moshes .Moisture3 zvogëlon pamjen e rrudhave dhe krijon rrezatim dhe shkelqim te lekures

Neo- Scrub+

L5600

Scrub +
*Bamboo
*Shea butter
*Glycolic acid
Soften ,Radiance
Përdorimi i perhershem dhe miqesor i bamboo steam powder dhe glycolic acid per heqjen e qelizave të vdekura të lëkurës .SCRUB + rikthen elasticitetin për lëkurë më të freskët dhe më të ndritshme ndërsa shea butter punon për të zbutur dhe hidratuar

Serum 2

L7000

Serum 2
*Retynil Palmitate
*Ubiquinone
*Vitamin B3
Regenerates,Repairs
E pasuruar me Q10 dhe një mega doze të super anti-oksidanteve .SERUM2 stimulon kolagjenin ,riparon qelizat per më shumë lëkurë rinore.

 

Smooth +

L5600

Smooth+
*glycolic
*lactic
*collagen
Refresh,illuminate
E mbushur me acid glycolic dhe laktik për të ndihmuar në qarkullimin e qelizave.
SMOOTH +ndihmon në përmirësimin e paraqitjes se rrudhave te leta , duke ndriçuar menjëherë lëkurën me fuqin e alpha-hydroxy acids