Showing all 2 results

Pingo Ecological Disposable Nappies

L800L1600

Pelena ekologjike Pingo të cilësisë së lartë janë të bëra me materiale që nuk irritojne lëkurën e bebes. Të buta, të holla dhe shumë përthithëse i japin komfort bebit tuaj. Përshtaten sipas masës, lejojnë fleksibilitet maksimal dhe liri në lëvizje. Të testuara dermatologjikisht Pelena ekologjike Newborn – E përshtatshme për 2-5kg. Mini – E përshtatshme për 3-6kg Midi – E përshtatshme për 5-8kg. Maxi – E përshtatshme për 7-18kg.

PingoWet Wipes

L360

Letrat e lagura Pingo janë ekologjike, të çertifikuara me një locion me bazë Coco Glucoside (sapun i butë me origjinë natyrale), Aloe Vera dhe kamomil. Nuk përmban parfum, fenoksietanol, paraben, emulsifikues PEG.