Showing 1–16 of 67 results

Sale!

Ultra Omega 3-6-9

L1900 L1710

Ultra Omega 3-6-9 60 kapsula
Formule unike e cila në një kapsulë të vetme përmban:
Omega 3 nga vaji i peshkut, prodhuar në Norvegji
Omega 6 nga vaji i farave të ribesës së zezë dhe farave të kungullit
Omega 9 nga vaji i ullirit
Ultra Omega 3-6-9 siguron një burim të pasur të acideve yndyrore esenciale EPA dhe DHA
Vaji i peshkut Ultra i nënshtohet një procesi purifikimi rigoroz me distilim të shumëfishtë dhe faza ekstra filtrimi duke siguruar standartin më të lartë të cilësisë
Përdorimi: 1-2 kapsula/ditë”