Showing all 3 results

Serrapeptase 80 000 iu

L1980

“Enzima serrapeptase është kura natyrale për SINOZITIN.

Efekti i menjëhershëm, brenda 3 ditëve:
Serrapeptase njihet si një antiinflamator i fuqishëm.
Ka veti të largojë mukusin dhe sekrecionet nga hunda, fyti e deri në bronke.
Qetëson dhimbjet nga sinoziti, arthriti, migrena si dhe dhimbjet pas ndërhyrjeve kirurgjikale, apo traumat.

Sinoziti është një inflamacion që prek rrugët e sipërme të frymëmarrjes. Sinoziti shoqërohet me rrjedhje të hundëve dhe sekrecion të shtuar në fyt. dhimbje koke dhe gërhitje.
Sinoziti shoqërohet edhe me dhimbje të syve si dhe me vështirësi në frymëmarrje.

 

Vitamin D3 5000iu

L2990

Vitamina D3 forcon eshtrat dhe muskujt. Është e domosdoshme të merret gjatë muajve të dimrit kur jemi më pak të ekzpozuar në diell. Mungesa e saj sjell dhimbje kockash dhe të muskujve. Nervozizëm dhe depresion. Vitamina D3 parandalon osteoporozën dhe kancerin.