Showing all 8 results

Bioclin – Bio Argan Daily Hair Treatment

L2790

TRAJTIMI PËRDITSHME
Ushqyes dhe lustrues për të gjitha llojet e flokëve dhe lëkurën e ndjeshme.

Trajtim i përditshëm ushqyes dhe lustrues me vaj Argan Organic dhe Jojoba Oil.

Këto prona e bëjnë strukturën e flokëve të shëndetshme dhe jetësore, duke krijuar kështu një trajtim ekskluziv të bukurisë ditore. + Vaj Organik Argan Ajo jep shkëlqimin e flokëve, butësinë dhe ushqimin.

Pas shampos, aplikoni disa pika të produktit, shpërndajeni  mbi gjatësinë dhe përfundon. Thani dhe përsëriteni operacionin me flokë të thatë. Përndryshe, përdorni disa pika në mëngjes dhe në mbrëmje në flokë të thatë. Trajtim ditor.

Bioclin – Bio Nutri Shampoo

L1490

Shampo ushqyes për lëkurë të thatë, të brishtë dhe të ndjeshme.

Për të dhënë trup dhe ushqim për flokët e thatë dhe të brishtë, është e rëndësishme të zgjidhni një trajtim trikologjik riparues, forcues, ekstra-delikatë dhe dermo-affine.

Bio-Nutri është një shampo e butë, e butë dhe e ristrukturuar, e formuluar me Panthenol që i jep shkëlqim flokëve, rezistencë dhe ushqim, duke reduktuar thatësinë.+ Panthenol81% e pasurive natyroreFormulat e biodegradueshme (test sipas ISO 14593).

Flokë të ristrukturuar, të përforcuar të ushqyer dhe më rezistentë.

Sistemi ekskluziv i pastrimit pa agjentë agresivë shkumëzues siguron një veprim të efektshëm dhe delikatë duke respektuar lëkurën më të ndjeshme.

Indikuar për pastrimin e flokëve të thatë dhe të brishtë.

Bioclin – Bio Squam Dry Dandruff Shampoo

L1490

Shampo per zbokth te thate dhe lekure te ndjeshme
Për të parandaluar kruajtjen dhe acarimin dhe për të siguruar një veprim efektiv kundër zbokthit në lëkurën e kokës është e rëndësishme të zgjidhni një trajtim trikologjik ekstra-delikate dhe dermo-affine.

Bio-Squam është një shampo e butë dhe e ristrukturuar që përmban vaj brazilian Walnut për të luftuar desquamation dhe formimin e zbokthit të thatë.

Produkti është gjithashtu i pasuruar me Panthenol dhe Allantoin. + Arrë Brazil 83% e përbërësve aktivë natyrorë Formulat e biodegradueshme (test sipas ISO 14593).

Flokët e forta, të shkëlqyera dhe pa zbokth.

Sistemi i pastrimit ekskluziv i butë pa agjentë agresivë shkumës siguron një veprim të efektshëm dhe delikatë duke respektuar lëkurën më të ndjeshme.

Shpërndani në flokë të lagur, butësisht masazhoni flokët dhe lëkurën dhe pastaj shpëlajeni.

Indikuar  për pastrim, trajtim i flokëve me zbokth të thatë.

Për të optimizuar efektivitetin e produktit, rekomandohet ta përdorni çdo ditë  për të paktën një muaj.

Bioclin – Bio Squam Oily Dandruff Shampoo

L1490
Shampo per zbokth yndyror dhe lekure te  ndjeshme 
Për të luftuar kruajtjen dhe acarimin dhe për të siguruar një veprim efektiv kundër zbokthit në lëkurën e kokës, është e rëndësishme të zgjidhni një trajtim trikologjik ekstra-delikate dhe miqësor ndaj lëkurës. 
Bio-Squam është një shampo, e butë dhe e ristrukturuar, e formuluar me ekstrakt Copaiba që sanitizon lëkurën, duke kufizuar hypersecretion dhjamor, duke hequr zbokth vaj dhe duke penguar formimin e saj. + Copaiba ekstrakt 83% e përbërësve aktivë natyrorë 
Formulat e biodegradueshme (test sipas ISO 14593) Flokë të fortë, të shkëlqyeshëm dhe pa zbokth. Sistemi ekskluziv i pastrimit të butë pa agjentë agresivë shkumëzues siguron një veprim efektiv dhe delikatë duke respektuar lëkurën më të ndjeshme.
Indikuar për pastrimin dhe trajtimin e flokëve me zbokth vaj. 
Për të optimizuar efektivitetin e produktit, rekomandohet ta përdorni çdo ditë të tjera për të paktën një muaj.

Bioclin – Bio Volume Shampoo

L1490

Shampo, volumizim për floke te hollë, flokët e brishtë dhe lëkurë të ndjeshme.

Për t’i dhënë trupit dhe vëllimit flokëve të hollë, është e rëndësishme të zgjidhni një ristrukturim, forcim, trajtim trikologjik ekstra-delikate dhe dermo-affine.

Bio-Volume është një shampo e butë, e butë dhe e ristrukturimit, e formuluar me hidrolizat e proteinave të perimeve që i japin vëllimit, trupit dhe shkëlqimit të flokëve.+ Proteinat e perimeve81% e pasurive natyroreFormulat e biodegradueshme (test sipas ISO 14593).

Flokë të dendur, të trashë, dukshëm më të trashë dhe më shinier.

Sistemi ekskluziv i pastrimit të butë pa agjentë agresivë të shkumëzimit siguron një veprim efektiv dhe delikatë duke respektuar lëkurën më të ndjeshme.

I përshtatshëm për flokët e hollë dhe të brishtë.

Bioclin Anti Loss Fiale

L6400

Trajtim intensiv studiuar specifikisht për të forcuar rrënjën e flokut. Përmban : – Stimoksidil kompleks,
– Vitamina të grupit B ( Biotine, Pantenol, B6, B3 )
– Fitokeratinë
Rigjallëron flokun që nga rrënja, zbut e shton shkëqimin e tij dhe shton volumin e flokut.

Bioclin Anti Loss Shampoo

L1560


Trajtimi i BIO CLIN anti-rënie ,i cili kryen një veprim të përforcuar në proceset e rigjenerimit të flokëve.
Shampo e pasur me përbrës intensiv kundër rënies së flokut .
-Flokët janë 40%më rezistentë.
-Rënia zvogëlohet me 25% *.
-Rrit vitalitetin e flokëve.

 

Bioclin Phydrium Advance Kera

L3300

Shtesë ushqimore për rënien e flokëve. Përmban një kompleks ushqyes unik: vitamina B5, B6, acid folik dhe biotinë, minerale (zinku dhe bakri) , aminoacidet sulfuruese (Metioninë dhe Cysteine), vaj algë (i pasur me DHA) dhe ekstrakte bimore (Vitis vinifera).