Showing 1–16 of 83 results

Idealia Peeling

L4000

Idealia Peeling, kjo essence likuide I rikthen shkelqim dhe pamje me te re lekures duke e bere me te lemuar dhe me nje prekje te mendafshte. Duke e perdorur Nate pas Nate lekura mer pamjen e saj natyrale. Rrudhat reduktohen.
Indikimet:
Per lekura jo te tonifikuara, me pamje te lodhur, me teksture jo te rregullt, rrudha te thella dhe te lehta.

 

Neovadiol Compensating Complex

L5190

Ekspert I lekurave te maturuara; 14 vjet kerkime per te kuptuar impaktin e menopauzes ne plakjen e lekures.
Idikacion:
Humbje e densitetit te lekures, shkelqimit dhe freskise.
Ne menopause hidratimi densiteti dhe shkelqimi I lekures humbasin. Neovadiol compensating complex I rikthen lekures hidratimin, tonifikin , shkelqimin dhe pamje me rinore. Lekura ndihet me kompakte, me e hidratuar dhe me konture me te rregullta.
Per lekura te ndjeshme. E testuar dermatologjikisht. E pasur me uje termal Vichy.