Showing 1–16 of 29 results

Holle- Apple 100% 4m+

L200

Puretë e frutave Holle përgatiten me fruta natyrale, me përqindje të ulët aciditeti.

Përgatitja bëhet në mënyrë të tillë, që mos humbasë aroma e frutave dhe të mos u shtohet sheqer shtesë.

Si fillim nisen puretë që kanë një frut, më pas kalohet te kombinimet e frutave të ndryshme.

Nje nder purete fillestare mund te jete ajo me mollë. Eshtë i përshtatshëm për fëmijë mbi 4 muaj.

Pa gluten, pa laktozë, pa vezë, pa ëmbëlsues.

Pa kripë, pa proteina të qumështit, pa maja.

Me certifikim Demeter.

Holle- Apple and Bilberry 4m+

L300

Puretë e frutave Holle përgatiten me fruta natyrale, me përqindje të ulët aciditeti.

Përgatitja bëhet në mënyrë të tillë, që mos humbasë aroma e frutave dhe të mos u shtohet sheqer shtesë.

Si fillim nisen puretë që kanë një frut, më pas kalohet te kombinimet e frutave të ndryshme.

Për një shije unike u mendua të kombinohej molla me boronicën.

Pa gluten, pa laktozë, pa vezë, pa ëmbëlsues.

Pa kripë, pa proteina të qumështit, pa maja.

Me certifikim Demeter.

Holle- Apple and Peach 4m+

L300

Puretë e frutave Holle përgatiten me fruta natyrale, me përqindje të ulët aciditeti.

Përgatitja bëhet në mënyrë të tillë, që mos humbasë aroma e frutave dhe të mos u shtohet sheqer shtesë.

Si fillim nisen puretë që kanë një frut, më pas kalohet te kombinimet e frutave të ndryshme.

Për një shije unike u mendua të kombinohej molla me pjeshken.

Pa gluten, pa laktozë, pa vezë, pa ëmbëlsues.

Pa kripë, pa proteina të qumështit, pa maja.

Me certifikim Demeter.

Holle- Apple and Pear 4m+

L300

Puretë e frutave Holle përgatiten me fruta natyrale, me përqindje të ulët aciditeti.

Përgatitja bëhet në mënyrë të tillë, që mos humbasë aroma e frutave dhe të mos u shtohet sheqer shtesë.

Si fillim nisen puretë që kanë një frut, më pas kalohet te kombinimet e frutave të ndryshme.

Për një shije unike u mendua të kombinohej molla me dardhe.

Pa gluten, pa laktozë, pa vezë, pa ëmbëlsues.

Pa kripë, pa proteina të qumështit, pa maja.

Me certifikim Demeter.

Holle- Apple and Plum 6m+

L300

Puretë e frutave Holle përgatiten me fruta natyrale, me përqindje të ulët aciditeti.

Përgatitja bëhet në mënyrë të tillë, që mos humbasë aroma e frutave dhe të mos u shtohet sheqer shtesë.

Si fillim nisen puretë që kanë një frut, më pas kalohet te kombinimet e frutave të ndryshme.

Për një shije unike u mendua të kombinohej molla me kumbull.

Pa gluten, pa laktozë, pa vezë, pa ëmbëlsues.

Pa kripë, pa proteina të qumështit, pa maja.

Me certifikim Demeter.

Holle- Apple With Fruit of the Forest 8m+

L300

Puretë e frutave Holle përgatiten me fruta natyrale, me përqindje të ulët aciditeti.

Përgatitja bëhet në mënyrë të tillë, që mos humbasë aroma e frutave dhe të mos u shtohet sheqer shtesë.

Si fillim nisen puretë që kanë një frut, më pas kalohet te kombinimet e frutave të ndryshme.

Për një shije unike u mendua të kombinohej molla mefruta pylli.

Pa gluten, pa laktozë, pa vezë, pa ëmbëlsues.

Pa kripë, pa proteina të qumështit, pa maja.

Me certifikim Demeter.

Holle- Apple, Banana with Apricot 6m+

L300

Puretë e frutave Holle përgatiten me fruta natyrale, me përqindje të ulët aciditeti.

Përgatitja bëhet në mënyrë të tillë, që mos humbasë aroma e frutave dhe të mos u shtohet sheqer shtesë.

Si fillim nisen puretë që kanë një frut, më pas kalohet te kombinimet e frutave të ndryshme.

Për një shije unike u mendua të kombinohej molle, banane dhe kajsi.

Pa gluten, pa laktozë, pa vezë, pa ëmbëlsues.

Pa kripë, pa proteina të qumështit, pa maja.

Me certifikim Demeter.

Holle- Banana with Semolina 6m+

L300

Krahas pureve vetëm me fruta, Holle ofron dhe kombinime frutash me drithëra.

Pureja me grurë (bollgur) dhe banane pasuron dietën ushqimore të fëmijëve mbi 6 muaj.

Pa maja, pa kripë, pa sheqer të shtuar, pa laktozë dhe pa vezë.

Çertifikuar nga Unioni Europian.

 

Holle- Bio Organic Banana Lama 6m+

L250

Pure e imët e përftuar 100% nga fruta. Kombinim i mollës, bananes, mangos dhe kajsisë, me shije të këndëshme dhe vlera ushqyese.

E përshtatshme për t’u konsumuar mes vakteve ose kur jeni në lëvizje.

Paketim pa rrjedhje që siguron një ruajtje të plotë të produktit.

Pa gluten, pa vezë, pa laktozë dhe pa ëmbëlsues.

Me çertifikim Demeter.

Holle- Bio-Junior Muesli

L600

Musli organike per femijet mbi 10 muaj.

Permban perzierje te shijshme drithrash te perzgjedhura me kujdes.

E lehte per tu pregatitur dhe nuk kerkon zierje, mjafton uje i ngrohte ose qumesht dhe drithrat do te zbute plotesisht.

Permban te gjitha ingradientet me vlerat ushqyese me te mira per rritjen e shendeteshme te femijes.

Ideale per nje vakt te plote ushqimor.

Perberesit: tershere 55%, cornflakes 25%, pure (qull) 20%, tiamine.

Pesha 250gr.

Holle- Bio-MilchBrei Banane

L600

Drithera me miell gruri shijen e frutit te bananes dhe qumesht e markes Holle

Ndryshojne nga dritherat e zakonshme per shkak te shijes se mire te bananes

Per femijet duke filluar nga 6 muaj te cilet jane ne hapat e pare te nisjes se te ushqyerit

Ideale per nje vakt te foshnjes tuaj ne hapat e pare drejt rritjes

Vitaminat dhe mineralet  per te cilat femija ka te nevojshme ne kete moshe gjenden ne keto drithera me qumesht ne masen 1% sipas edhe ligjeve te BE-se. 99% e perberesve jane totalisht organike

Ne kete moshe femija fillon per here te pare te haje me luge dhe per kete arsye duhet te shijoje ate qe ha dhe te jete e shendetshme

Perberesit: * 34 %, pluhur hirre e embel* partly demineralised 21 %,pluhur qumeshti i skremuar* 16,2 %, vaj vegjetal*, tul bananeje* 8,5 %, maltodextrin*, karbonat kalciumi, vitamin A, vitamin B1, vitamin D. *nga fermat organike

Pergatitja: Vloni pak uje bashkojeni me qumeshtin e posacem dhe eshte gati

Nga fermat organike dhe biodinamike te Gjermanise.

Pesha 250gr.

Holle- Birchermuesli With Fruits 8m+

L300

Pure për fëmijë mbi 8 muaj, kombinim i drithërave me fruta të ndryshme.

Pa vezë, pa laktozë, pa proteina të qumështit, pa maja, pa sheqer të shtuar, pa kripë, pa gluten.

Me çertifikim Demeter.

Holle- Carrots 4m+

L200

Puretë rekomandohen të fillohen pas muajit të katërt.

Në fillim fëmijës i jepet një lloj pureje dhe më pas, shtohen një e nga një dhe pure me shije të tjera. Kjo bëhet me qëllim që të kontrollohet proçesi i tretjes apo i jashtëqitjes së fëmijës, me marrjen e produktit të ri dhe të kuptohet nëse është intolerant ndaj një ushqimi të caktuar.

Pa vezë, pa gluten, pa laktozë e pa ëmbëlsues.

Pa maja e pa kripë.

Me çertifikim Demeter.

Holle- Kurbis Mais Reis

L600

Holle pure organike per femijet mbi 6 muaj.

Permban perzierje perimesh si kungull, qepe etj. Pervec perimeve permban edhe miser, oriz etj.

E lehte per tu pregatitur dhe nuk kerkon zierje, mjafton uje i ngrohte.

Permban te gjitha ingradientet me vlerat ushqyese me te mira per rritjen e shendeteshme te femijes si: perberes gruri, vitamine B1 etj.

Ideale per nje vakt te plote ushqimor.

Perberesit: pure kungulli 62%, miell i plote gruri 19%, miell i plote misri 19%, tiamine.

Pesha 175gr.

Holle- Organic Fruit Porridge

L700

Holle pure Bollguri Organic per femijet mbi 6 muaj.

Permban banane dhe gluten.

E lehte per tu tretur me qumesht gjiri, me qumesht formule ose me uje.

Permban te gjitha ingradientet me vlerat ushqyese me te mira per rritjen e shendeteshme te femijes si: perberes gruri, vitamine B1 etj.

Perberesit: grure 50%, pure banane 50%, tiamine.

Pesha 250gr.

Holle- Organic Grain Porridge

L600

Pure misri e markes Holle

Nje vakt i domosdoshem dhe perfekt kur doni te shtoni shumllojshmeri ne dieten e femijes tuaj

Permban nje kombinim perfekt dhe te shijshem te miellit te orizit, misrit dhe melin,pa sheqer apo kripe

Mund te perdoret me qumesht si qull ose me uje

Tretet lehte dhe ka vitamine B1

Pikerisht ne moshen qe femija meson te haje vete me luge

Perberesit: Miell orizi, 70% miell misri 20% 10% miell fare meli dhe vitamine B1 nga fermat biodinamike

Perdorimi: Zieni 100ml uje ne temperature 50 grade celsius. Shtoni 3-4 luge nga perberja ose 18 gr perziejeni dhe e keni gati per te ushqyer beben

Pesha 250gr.