Showing all 12 results

Rilastil- Maquillage Fard Satin Blush

L2280

Puder me teksture te lehte, te mendafshte, lehtesisht e aplikueshme e cila I jep ngjyre dhe ndricim mollezave duke nxjerre ne pah ato dhe duke theksuar tiparet e fytyres.

E pershtatshme per lekura te ndjeshme.

Sasia 4 gr

Rilastil- Maquillage Liftrepair Fondatinta Spf 15

L2330L3650

Fondatinte me efekt antirudhe, terheqes, zbutes.

Me nje teksture te lehte, te mendafshte siguron nje mbulim te mesem duke fshehur shenjat e moshes dhe te lodhjes.

Fsheh dhe parandalon njollat kafe dhe foto-plakjen (spf 15).

Sasia 30 ml

Rilastil- Maquillage Mascara

L2550

Rimel me efekt volumizues te menjehershem per qerpiket.

Pigmenton dhe I jep volum qerpikeve duke siguruar nje pamje me te plote te syve.

Ka qendrueshmeri te larte. I pershtatshem per sy te ndjeshem.

Rilastil- Maquillage Mattfusion Fondatinta

L3360

Fondatinte me efekt matifikues tekstura e se ciles shkrihet lehte ne lekure duke fshehur poret dhe  duke rregulluar sebumin e tepert te lekures.

Permban ingrediente aktive te cilat mbrojne nga ndodjet e ambjentit.

E pershtatshme per lekura te ndjeshme.

Sasia 30 ml

Rilastil- Maquillage Primer Liftrepair

L3645

Baze Make up me veprim zbutes dhe terheqes I lekures(lifting).

Minimizon poret, rrit elasticitetin e lekures.

Aplikohet para fondatintes per te zgjatur qendrueshmerine e saj dhe per te lehtesuar aplikimin.

Sasia 30 ml