Cilesia ka nje emer

Farmaci Irma Prifti

Farmaci Irma Prifti, hapur qe prej vitit 2007, me te vetmen deshire percimin e sherbimit farmaceutik me profesionalizem tek pacienti dhe inkorporimin e termit PARANDALIM ne sektorin farmaceutik. Farmacia jone zhvillon aktivitetin e saj prej 12 vitesh ne rrethin e Lushnjes, duke u zgjeruar se fundmi e duke u kthyer keshtu ne nje rrjet farmaceutik. Tashme si nje tjeter risi do te jete edhe perfshirja e platformes online ne rrjetin tone, me synim  zgjerimin e sherbimit ne tregun parafarmaceutik ne te gjitha trojet Shqiptare dhe me gjere.

Misioni Yne

Te sherbejme me profesionalizem, cilesi, korrektesi, maturi, transparence dhe  mbi te gjitha me humanizem ne sektorin qe mbulojme ne vendin tone.

Vizioni Yne

Krijimi i nje hapesire fizike & virtuale komode, ne te cilen pacienti te rrise cilesine e jeteses nepermjet keshillimeve sistematike, te personalizuara e sugjeruara nga nje staf profesionistesh.

Deshira jone

T’i sherbejme sa me mire dhe ne kohe reale pacienteve, duke permbushur keshtu objektivat e siperpermendura!