Showing all 13 results

Attiva Plus

L2000

Attiva Plus  janë Garza sterile, të përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurave.

Në saj të formulës së saj patentë me përmbajtjen e ekstarkteve të bimëve redukton ndjesinë e dhimbjes.

Centelle Asictica është e pasur me aminoacide,beta carotene,acide yndyrore dhe phytochemicals.Kjo përzierje ofron përfitime për lëkurën përmirëson qarkullimin, sintezën e kolagjenit dhe indeve të lëkurës.

Urtica dioica kanë veprim antiinflamator dhe ndihmojnë në mbylljen e plagëve diabetike.

Difoprev

L9000

DIFOPREV® I projektuar posacërisht për parandalimin e ndërlikimeve të këmbës diabetike.Eshtë corape e shoqëruar me kapsula rimbushëse për trajtim një mujor.Në paketë përfshihen 9 kapsulat rimbushëse.Corapet lëshojnë përbërisin aktiv për 72 orë (3 ditë), dhe mund të lahen në cdo kohë gjatë këtyre 3 ditëve, pa pasur humbje të eficencës.Pas 3 ditësh ato duhet të rimbushen, duke përdorur kapsulën e rimbushjes. Kapsulën e vendosim në ujë në mënyrë që të bëhet përthithje sa më e plotë nga  corapja, për 30 min. Ky aplikim duhet të përsëritet 2-6 herë në një vit.

Glucosprint Plus

L1800

Eshte nje zgjidhje shume efikase dhe e shpejte ne rastet e uljes se nivelit te sheqerit ne gjak.perbehet nga vitamin B1 dhe magnezi te cilat kountribojne per te dhene energjine e nevojshme dhe per mirefunksionimin e metabolizmit.

Insulcheck

L7000

Insulchek tregon kohën nga injektimi i fundit i insulinës, duke ndihmuar në mos marrjen e injeksione të dyfishta ose në  harresa të tyre.

Përmes Insulcheck zvogëlojmë stresin e menaxhimit të sëmundjes për të siguruar komoditet në pacientët insulinovartës.

Logus D3 Junior

L1550

Produkt I vitamines D3 dhe DHA me pika.I nevojshem per mirefunskionimin fiziologjik te trurit dhe shikimit .

I domosdoshem per femije nga mosha 0-24 muajsh.Perdoret 11 pika ne dite.

Logus Gyn CLX Detergente Intimo

L1800

Linja e plote e kujdesit intim.

Perdoren ne rastet e vaginiteve te shkaktuara nga trichomonas ose chlamidia,vaginozat bakteriale,ne ndryshimet e Ph nga terapite me antibiotike.

Logus Gyn Lavanda Vaginale

L3300

Linja e plote e kujdesit intim perbehet nga laresi I cili ka baze chlorhexidinen 0.2% qe perdoret per higjenen personale te femrat.Logus Lavanda x 5 flakon perdoret ne rastin e vaginozave bakteriale,vulvovaginitit mykotik etj

Perdoren ne rastet e vaginiteve te shkaktuara nga trichomonas ose chlamidia,vaginozat bakteriale,ne ndryshimet e Ph nga terapite me antibiotike.

Logus Gyn Ovuli Vaginali

L1765

Linja e plote e kujdesit intim Logus Gyn x 10 Ovula te cilat perbehen nga fermente laktike dhe fiber pot marigold.

Perdoren ne rastet e vaginiteve te shkaktuara nga trichomonas ose chlamidia,vaginozat bakteriale,ne ndryshimet e Ph nga terapite me antibiotike.

Logus Mind Junior

L1430

Produkt me perberes natyral si boronice,astragalus,inositol,leng mani.

Permireson performance mentale ,rrit perqendrimin dhe aftesine e trurit per te perballuar stresin te femijet.

Perdoret 15 ml ne dite larg vakteve.

Logus Viral

L1310

Produkt me perberje bimore I perbere nga mjalti,trendafili I eger,leng I koncentruar I manave,,leng I koncentruar boronice.

Keshillohet te perdoret per trajtimin e te ftohurave dhe etheve nga virozat e ndryshme.Rrit mirefunksionimin e rrugeve respiratore.

Neubetix

L2500

Neubetix  Suplement I nevojshëm për funksionimin e sistemit nervor, I pasur me vitamina B dhe minerale specifikisht për pacientët diabetikë.

Neubetix Roll On

L2500

NeuBetix Roll-on Ndihmon në rastet e shqetësimeve të lëkurës dhe lehtësimit të dhimbjeve me natyre neuropatike.

Për shkak të fuqisë së lartë hidratuese, masazhues dhe efektit freskues NeuBetix Roll-on ndihmon në lehtësimin e menjëhershëm të dhimbjeve

Viubetix

L2500

Eshtë një supplement për sytë me përbajtje luteine, quercertine, bluberry , vitamina dhe minerale.

Ndihmon në përmirësimin e funksionit visual.