Showing 1–16 of 25 results

Beurer- Baby Monitor BY 33

L8449

Babyphone me modalitetin ECO + është i sigurt dhe i besueshëm dhe menjëherë i gatshëm për përdorim.
Falë treguesit LED me ngjyrë dhe kontrollit optik të nivelit të zhurmës, Babyphone beurer është aleati i përsosur për prindërit.
• Modaliteti ECO + për një transmetim me konsum të ulët të energjisë dhe ulje të emetimeve të dritës
• Tregues LED me ngjyra
• Komunikim i drejtpërdrejtë
• Gati për përdorim
• 120 kanale
• Transmetim dixhital
• Kontroll optik i nivelit të zhurmës
• Rrezja deri në 300 m
• Kontroll optik i nivelit të zhurmës
• Rregullimi i volumit në 5 nivele
• Alarm qe tregon kur duhet zevendwsuar bateria

Beurer- BabyScale BY 90

L10000

Me peshoren për bebe Beurer BY 90, ju mund të kontrolloni më mirë peshën e fëmijës tuaj.
Në aplikacionin përkatës “beurer BabyCare” keni një përmbledhje praktike të të gjitha të dhënave.
Funksioni i peshimit “on hold” ju lejon të peshoni të porsalindurin pa probleme edhe kur ai lëviz.
• Kontrolloni peshën optimale të foshnjës tuaj përmes aplikacionit “beurer BabyCare” • Transmetim i të dhënave midis smartphone dhe peshores përmes Bluetooth® • Funksioni automatik dhe manual i funksionit “ON HOLD” për të peshuar foshnjën në lëvizje • Ekran i madh LCD (madhësia e numrave 23 mm) • Sipërfaqe mbështetëse e rrumbullakosur • Teknologjia e ndezjes: Butoni-On • Kapaciteti: 20 kg • E lehtë për tu pastruar • Këmbë gome kundër rrëshqitjes • Matës i integruar për matjen e gjatësisë së bebes • 10 memorie • Fiket automatikisht • Shkarkim falas i aplikacionit “beurer BabyCare”

Beurer- Oximeter PO 30

L6500

Me këtë oximetër mund të masni oksigjenin në gjak, një vlerë që mund të jetë e nevojshme nëse ushtroni sport në lartësi ose në rast të problemeve shëndetësore.
Ritmi i zemrës tregohet gjithashtu grafikisht në ekranin me ngjyra. Mat oksigjenin në gjakun arterial (SpO2) dhe rrahjet e zemrës (matja e pulsit) Veçanërisht i përshtatshëm për personat me:
• Probleme të zemrës, sëmundje pulmonare obstruktive kronike, astmë bronkiale
• Mund të përdoret gjithashtu gjatë aktiviteteve sportive në lartësi
• Ekran me ngjyra me 4 perspektiva shikimi
• Ndricimi i ekranit i i rregullueshëm Tregon në mënyrë grafike rrahjet e zemrës
• I vogël dhe i lehtë, për t’u përdorur në shtëpi ose në lëvizje
• Fiket automatikisht
• Treguesi i zëvendësimit të baterisë
• Çante me rrip

Beurer- Termometer Ovulimi OT 20

L2000

Nëse po planifikon shtatzaninë tënde ky termometër është një ndihmë e vlefshme. Falë teknologjisë moderne të matjes së temperaturës në kombinim me një aplikacion cikli, termometri bazik i Beurer ofron mundësi të reja për identifikimin e ditëve të përshtatshme dhe jo-të përshtatshme me siguri më të madhe. • Temperatura me dy shifra decimale • Së bashku me aplikacionin “Ovy” ndihmon për kontrollin e ciklit • Teknologjia e matjes: me kontakt • I përshtatshëm për matje orale dhe vaginale • Me majë fleksibël • I papërshkueshëm nga uji • Eshtë i dezinfektueshëm • Saktësia e matjes: ± 0.05 ° C deri 35.00 – 38.00 ° C (temperatura e ambientit 18.00 – 28.00 ° C) në rangun e mbetur të matjes: ± 0,1 ° C • 1 memorie • Fiket automatikisht • Me sinjal akustik • Me kapak mbrojtës

Beurer-Aerosol Terapia IH 18

L5500

Ky aerosol ndihmon për trajtimin e traktit të sipërm dhe të poshtëm të rrugëve të frymëmarrjes në rast të sëmundjeve si ftohja, astma ose sëmundje të tjera.
• Teknologjia me ajër të kompresuar
• Për trajtimin e traktit të sipërm dhe të poshtëm të frymëmarrjes, ftohjet, astma ose sëmundje të tjera të traktit respirator
• Përqindje e lartë e grimcave që nebulizohen dhe arrijnë në mushkëri
• Koha e shkurtër e nebulizimit
• Presioni i funksionimit: përafërsisht. 0.8 – 1.45 bar
• Aksesorë të plotë
• Çanta e ruajtjes
• Mund të dizifektohet
• Fuqia e nebulizimit: përafërsisht. 0.4 ml / min
• Punon me korent

Beurer-Aerosol Terapia IH 21

L6000

Ky aerosol ndihmon për trajtimin e traktit të sipërm dhe të poshtëm të rrugëve të frymëmarrjes në rast të sëmundjeve si ftohja, astma ose sëmundje të tjera.
• Teknologjia me ajër të kompresuar
• Për trajtimin e traktit të sipërm dhe të poshtëm të frymëmarrjes, ftohjet, astma ose sëmundje të tjera të traktit respirator
• Përqindje e lartë e grimcave që nebulizohen dhe arrijnë në mushkëri
• Koha e shkurtër e nebulizimit
• Presioni i funksionimit: përafërsisht. 0.8 – 1.45 bar
• Aksesorë të plotë
• Çanta e ruajtjes
• Mund të dizifektohet
• Fuqia e nebulizimit: përafërsisht. 0.3 ml / min
• Punon me korent

Beurer-Aerosol Terapia IH 26

L7000

Aparat aerosoli për të gjithë familjen
ndihmon në trajtimin e traktit të sipërm
dhe të poshtëm të rrugëve të
frymëmarrjes në rast të sëmundjeve si
ftohja, astma ose sëmundje të tjera.
Aksesorët e tij ë bëjnë të përshtatshëm
përdorimin nga gjithë familja, të rritur e
fëmijë
• Teknologjia me ajër të
kompresuar
• Për trajtimin e traktit të sipërm
dhe të poshtëm të frymëmarrjes,
ftohjet, astma, sëmundje të tjera
të traktit respirator
• Përqindje e lartë e grimcave që
nebulizohen dhe arrijnë në
mushkëri
• Koha e shkurtër e nebulizimit
• Presioni i funksionimit:
përafërsisht. 0.8 – 1.45 bar
• Aksesorë të plotë
• Përmban dhe dushin e hundeve
• Çanta e ruajtjes
• Mund të dizifektohet
• Fuqia e nebulizimit: përafërsisht.
0.3 ml / min
• Punon me korent

Beurer-Aerosol Terapia IH 26 Kids

L9000

Ky aerosol i këndshëm për fëmijë ndihmon në trajtimin e traktit të sipërm dhe të poshtëm të rrugëve të frymëmarrjes në rast të sëmundjeve si ftohja, astma ose sëmundje të tjera. Aksesorët e tij ë bëjnë të përshtatshëm përdorimin nga ana e bebeve dhe fëmijëve.
• Teknologjia me ajër të kompresuar
• Për trajtimin e traktit të sipërm dhe të poshtëm të frymëmarrjes, ftohjet, astma ose sëmundje të tjera të traktit respirator
• Përqindje e lartë e grimcave që nebulizohen dhe arrijnë në mushkëri
• Koha e shkurtër e nebulizimit
• Presioni i funksionimit: përafërsisht. 0.8 – 1.45 bar
• Aksesorë të plotë
• Çanta e ruajtjes
• Mund të dizifektohet
• Fuqia e nebulizimit: përafërsisht. 0.3 ml / min
• Punon me korent
• Nuk përmban maskë për të rritur

Beurer-Aerosol Terapia IH 60

L11000

I vogël i lehtë dhe pa zhurmë. Me vetëm 11 cm ky aerosol është një shoqërues i përsosur udhëtimi kur duhet të bëni dhe terapi për trajtimin e traktit të sipërm dhe të poshtëm të frymëmarrjes për sëmundje të tilla sic janë ftohja, astma dhe sëmundjet e traktit respirator.
• Teknologjia me ajrër të kompresuar
• Për trajtimin e traktit të sipërm dhe të poshtëm të frymëmarrjes, ftohjet, astma, sëmundjet e traktit respirator
• I vogël, I lehtë dhe pa zhurmë
• Përqindje e lartë e grimcave që nebulizohen dhe arrijnë në mushkëri
• Ideal nëse udhëtoni
• Shumë i thjeshtë për t’u përdorur
• Pa zhurme
• Fiket automatikisht Kohë e shkurtër e nebulizimit
• Presioni i funksionimit: përafërsisht. 0.25 – 0.5 bar
• Aksesorë të plotë
• Çanta e ruajtjes
• Mund te dizifektohet
• Fuqia e nebulizimit:> 0.25 ml / min
• Përfshin adaptorin e rrjetit me kabllo mikro-USBBB
• Bateri të rikarikueshme prej litiumi
• Kohezgjatja e baterisë afërsisht 40 min
• Pesha 222 gr

Beurer-Aparat Tensioni Krahu Modeli BM26

L5000

Matës tensioni elektronik. Mat tensionin dhe rrahjet e zemrës. Falë 4 memorieve me nga 30 pozicione secila kjo pajisje mund të përdoret nga 4 persona.
• Memorizon 3 matjet e fundit
• Ekran i qartë dhe lehtësisht i lexueshëm
• 4 x 30 vende memorie
• Tregon kur tensioni është në nivele të rrezikshme
• Zbulon aritminë
• Manikotë e përshtatshme për perimetrin e krahut nga 22 deri në 35 cm
• Tregon datën dhe orën
• Fiket në mënyrë automatike
• Paralajmëron në rast të gabimeve të përdorimit
• Tregon kur duhet zëvendësuar bateria
• Çanta e ruajtjes
• Manikotë XL (30 – 42 cm) si aksesor shtesë

Beurer-Aparat Tensioni Krahu Modeli BM28

L6500

Një për të gjithë: matës tensioni që ka një manikotë universale të përshtatshme për perimetrin e krahut deri në 42 cm.
Kontrolli i pozicionimit të integruar i manikotës ju jep siguri të mëtejshme në çdo matje që vlerat e tensionit që ka matur aparati BM 28 janë tw sakta.
• Manikotë universale, për perimetrin e krahut deri në 42 cm.
• Matje automatike e tensionit të gjakut dhe rrahjeve të zemrës.
• Kontroll i pozicionimit të manikotës
• 2 alarme zgjimi të rregullueshëm
• Ekran i qartë dhe i lexueshëm
• 4×30 vende memorie
• Treguesi i rrezikut
• Zbulon aritminë
• Tregon datën dhe orën
• Fiket automatikisht
• Paralajmëron në rast të gabimeve të përdorimit
• Tregon kur duhet zëvendësuar bateria
• Çanta e ruajtjes

Beurer-Aparat Tensioni Krahu Modeli BM40

L7500

I sigurt dhe i thjeshtë në të njëjtën kohë me monitor LCD XL. Ka një dizajn kompakt dhe ekran të qartë për t’ju lejuar të monitoroni në menyre optimale tensionin.
• Tregon mesataren e të gjitha vlerave të matura dhe të ruajtura
• Tregon mesataren e tensionit në mëngjes dhe në mbrëmje për 7 ditët e fundit
• Ekran LCD lehtësisht i lexueshëm
• Memorie 2 x 60
• Tregon kur ka rrezik nga tensioni i lartë
• Zbulon aritminë
• Për perimetrin e krahut të sipërm nga 22 deri në 35 cm
• Data dhe ora / fikja automatike
• Mesazh për përdorim të gabuar
• Tregon kur duhet zëvendësuar bateria
• Çanta e ruajtjes
• Manikotë XL (30 deri 42 cm) e disponueshme si aksesor shtesë

Beurer-Aparat Tensioni Krahu Modeli BM45

L7500

Butonat Sensor Touch dhe ekrani i bardhë i ndriçuar XL sigurojnë përdorimin veçanërisht të këndshëm të këtij aparati për matjen e tensionit.
• Butonat me sensorë
• Ekran i ndriçuar XL i bardhë
• Mat nw mwnyre automatike tensionin dhe rrahjet e zemrës
• Tregon matjen e mëngjesit dhe të mbrëmjes të 7 ditëve të fundit
• Butoni Start / STOP i ndricuar
• Ekran i ndriçuar XL i bardhë 2 x 60 memorie
• Tregon kur ka rrezik nga tensioni i lartë
• Tregon aritminë
• Manikote për perimetrin e krahut nga 22 në 36 cm
• Tregon datën dhe orën
• Fiket automatikisht
• Paralajmëron në rast të gabimeve të përdorimit
• Tregon kur duhet zëvendësuar bateria
• Çanta e ruajtjes
• Manikote XL (35 – 44 cm) në dispozicion si një pajisje shtesë

Beurer-Aparat Tensioni Krahu Modeli BM55

L10000

Aparat për matjen e tensionit me tregues të vlerës se tensionit “në pushim” të patentuar dhe karakteristika të tjera të dobishme, të tilla si ekrani i bardhë i ndriçuar XL sensori me prekje, ofron siguri dhe cilësi maksimale për matjen e tensionit. Ndërfaqja e PC dhe kabllo USB lejojnë që vlerat e matura të transferohen lehtësisht në PC dhe të menaxhohen me programin falas “beurer HealthManager”.
• Tregues i vlerës “në pushim” të patentuar për matje të sakta
• Teknologjia e fryrjes: matje e shpejtë dhe e përshtatshme tashmë gjatë fryrjes
• Ekran i ndriçuar XL i bardhë
• Butonat me prekje “Sensor Touch”
• Ndërfaqja e PC / kabllo USB e përfshirë
• Matje automatike e tensionit dhe rrahjeve të zemrës
• Ndërfaqja e PC / kabllo USB e përfshirë
• Tregon të gjitha vlerat të matura të ruajtura
• Tregon tensionin e mëngjesit dhe të mbrëmjes të 7 ditëve të fundit
• Buton i ndricuar Start / STOP
• Ekran i ndriçuar, i përsosur për lexim XL
• 2 x 60 memorie
• Tregon kur ka rrezik nga tensioni i lartë
• Tregues i aritmisë
• Manikotë e përshtatshme për perimetrin e krahut nga 22 deri në 42 cm
• Tregon datën dhe orën
• Fikje automatike
• Paralajmëron në rast të gabimeve të përdorimit
• Tregon kur duhet zëvendësuar bateria
• Çanta e ruajtjes
• Mund të funksionojë me korent
• Shkarkim falas i softuerit “beurer HealthManager”

Beurer-Aparat Tensioni Krahu Modeli BM57

L10000

Matje e shpejtë dhe delikate e tensionit falë teknologjisë së fryrjes. Teknologjia e integruar e energjisë Bluetooth® dhe ekrani XL me dritë të bardhë të dritës lehtësojnë
përdorimin e këtij aparati për përdorim në shtëpi.
• Bluetooth® për transmetimin e vlerave të matura në smartphon-in tuaj
• Ekran i ndriçuar XL i bardhë
• Manikotë universale e përfshirë për perimetrin e krahut 23-43 cm
• Teknologjia e fryrjes për matje të shpejtë dhe të përshtatshme
• Matja automatike e tensionit dhe rrahjeve të zemrës
• Transmetim pa fije i rezultateve të matjes
• Tregon të gjitha vlerat e matura të ruajtura
• Tregon tensionin e mëngjesit dhe të mbrëmjes të 7 ditëve të fundit
• Ekran i ndriçuar, i përsosur për lexim XL
• 2 x 60 memorie
• Tregon kur ka rrezik nga tensioni i lartë
• Tregon aritminë
• Për perimetrin e krahut 23 – 43 cm
• Tregon datën dhe orën
• Fikje automatike
• Paralajmërim në rast të gabimeve të përdorimit
• Tregon kur duhet zëvendësuar bateria
• Çanta e ruajtjes
• Mund të funksionojë me korent
• Shkarkim falas i softuerit “beurer HealthManager”