Showing all 11 results

Out Of Stock

Baby Face Cream

Baby Face Cream
Kremi i fytyrës Lovekins për lëkurën e thatë është i pasuruar me Kakadu Plum (burimi më i pasur i vitaminës C në tokë), Quandong (pjeshkë e egër) dhe Calendula për të ushqyer dhe mbrojtur lëkurën e thatë dhe të irrituar. Këto përbërës natyralë dhe organikë veprojnë si një pengesë nga efektet dëmtuese të ndotjes në lëkurën e ndjeshme të fëmijës suaj.

 

Baby Massage Oil

L2000

Baby Massage Oil
Ferkojeni fëmijën tuaj me vajin tonë luksoz të masazhit .Bërë nga një përzierje e pasur me vitamina të vajit të ëmbël të bajames, vajit të lulediellit, vajit të kokosit, livandës dhe vajrave esenciale të barbarozës që përdoren për t’u çlodhur, qetësuar dhe zbutur shqisat. Vaji i masazhit organike Lovekins hidraton dhe ushqen lëkurën delikate të fëmijës suaj.

Lovekins- Baby Body Moisturiser

L2900

Baby Body Moisturiser  Lovekins organic baby krem është i pasuruar me Kakadu Plum (burimi më i pasur i vitaminës C në tokë), Quandong (pjeshk e egër), Jojoba dhe vaj te Kokosit. Kjo ndihmon në lehtësimin e kushteve të lëkurës së thatë si dhe per ekzemën.
Një krem i mirë per baba ndihmon për të mbajtur lëkurën e tyre të butë dhe të zhdërvjellët. Zbutjen e efekteve te tharjes nga motit i ftohtë ose nga uji i fort.Lovekins esht me i miri per letesimin e tharjes se lekures .

Lovekins- Baby Hair+Body Wash

L2900

Organic Baby Hair + Body Wash Shampoo&body wash më e mira ne Australi .Natyrisht janë të pasuruara me Kakadu Plum (burimi më i pasur i vitaminës C në tokë), Quandong dhe Çaji i Bardhë – kjo siguron mbrojtje të shkëlqyeshme antioksiduese. Lovekins pastron butë flokët e foshnjës dhe trupin.Lovekins pastron butë, ushqen, zbut dhe mbron flokët dhe lëkurën e foshnjës suaj. Vajrat thelbësore Lavender dhe Ylang Ylang relaksojnë dhe i qetësojnë shqisat.

Lovekins- Baby Massage Oil

L2000

Baby Massage Oil, Ferkojeni fëmijën tuaj me vajin tonë luksoz të masazhit .Bërë nga një përzierje e pasur me vitamina të vajit të ëmbël të bajames, vajit të lulediellit, vajit të kokosit, livandës dhe vajrave esenciale të barbarozës që përdoren për t’u çlodhur, qetësuar dhe zbutur shqisat. Vaji i masazhit organike Lovekins hidraton dhe ushqen lëkurën delikate të fëmijës suaj.

Lovekins- Baby Nappy Cream

L2500

Baby Nappy Cream , Një krem ​​shumëvjeçar për të mbrojtur zonën e pelenave nga lagështia, si dhe per te qetësuar zonen e irrituar. Përmban përbërës antibakterial, Kakadu Plum (burimi më i pasur i vitaminës C në tokë) dhe Quandong (pjeshk e egër) për të ndihmuar në shërimin e lëkurës delikate të fëmijës suaj. Gjalpë mango, vajra esenciale Lemon Myrtle dhe Lavender gjithashtu ndihmojnë në qetësimin e lëkurës.

Lovekins- Baby Sunscreen Spf 15

L2500

SPF 15 Organic Baby Sunscreen, Kjo multivitamin per mbrojtjen e lekures nga dielli është i bazuar në oksid zinku. Ai siguron mbrojtjen e fytyrës dhe trupit me bazë jo kimike për fëmijën tuaj nga rrezet e dëmshme UVA dhe UVB. Ky krem natyral për foshnjat është pasuruar me Kakadu Plum (burimi më i pasur i vitaminës C në tokë) dhe Quandong (pjeshkë e egër) për mbrojtje antioksiduese. Çlirimi i kamomilit lehtëson lëkurën e fëmijës suaj dhe është mbrojtja më e mirë e diellit për lëkurën e ndjeshme.

Lovekins- Camel Milk Baby Soap

L900

Nurturing Camel Milk Baby Soap, Të pasuruar me superfood Australian, Camel Milk, Kakadu Plum dhe Quandong për pastrimin, zbutjen, mbrojtjen dhe hidratimin e lëkurës delikate të fëmijës suaj. Vajrat e ullirit dhe kokosit ndihmojnë në ruajtjen e lëkurës së shëndetshme të butë.

Out Of Stock

Lovekins- Natural Baby Wipes

L600

Natural Baby Wipes, Pecetat e lagura shumfunksionale mjaftueshëm te buta për t’u përdorur në zonën e pelenave, duart, fytyrën dhe trupin. Të pasuruara me Kakadu Plum Organic Certified Australian (burimi më i pasur i vitaminës C në tokë), Aloe Vera dhe Kamomil për të zbutur, shëruar dhe mbrojtur lëkurën e ndjeshme. Rose Geranium vaj esencial për të rifreskuar dhe relaksuar shqisat

Organic Baby Hair + Body Wash Shampoo

L2900


Organic Baby Hair + Body Wash Shampoo&body wash më e mira ne Australi .Natyrisht janë të pasuruara me Kakadu Plum (burimi më i pasur i vitaminës C në tokë), Quandong dhe Çaji i Bardhë – kjo siguron mbrojtje të shkëlqyeshme antioksiduese. Lovekins pastron butë flokët e foshnjës dhe trupin.Lovekins pastron butë, ushqen, zbut dhe mbron flokët dhe lëkurën e foshnjës suaj. Vajrat thelbësore Lavender dhe Ylang Ylang relaksojnë dhe i qetësojnë shqisat.