Showing all 6 results

Mister Baby- Acqua di Colonia

L2000

Uji i parfumuar përmban aromën e freskët të frutave dhe është mjaft i përshtatshëm për lëkurën delikate të bebes.

Mund të përdoret që në muajt e parë pasi nuk irriton lëkurën e bebes, në sajë të përbërësve natyrorë që ka në përbërje.

Me NMF7 (Natural Moisturizing Factor) në përmbajtje.

 • 0% alkool
 • 0% paraben
 • 0% fenoksietanol
 • 0% sls
 • 0% kolorant
 • 91% përbërës me origjinë natyrore

 

Mister Baby- Cleansing Mousse

L1000

Larësi shkumues Mister Baby përmban kompleksin NMF7 me shtatë elementë natyralë, që gjënden dhe në strukturën e lëkurës, me veti të fuqishme zbutëse dhe hidratuese.

Formula është e ndërtuar për lëkura delikate si ajo e bebes.

 • 0% alkool
 • 0% paraben
 • 0% fenoksietanol
 • 0% sls
 • 0% kolorant
 • 91% përbërës me origjinë natyrore

 

Mister Baby- Face Cream

L800

Lëkura e bebes në lindje dhe në vitet e para të jetës nuk është e aftë, të krijojë barrierën natyrale hidro-lipidike. Kjo e bën të ndjeshme ndaj faktorëve të jashtëm mjedisorë dhe kimikateve dhe me tendencë të thahet shumë shpejt.

Mister Baby me formulën e tij të pasur me gjalpë kokosi dhe vajin e bërthamave të qershisë ndihmon në forcimin e barrierrës së lëkurës, duke parandaluar irritimet dhe skuqjet.

Me NMF7 (Natural Moisturizing Factor) në përmbajtje.

 • 0% alkool
 • 0% paraben
 • 0% fenoksietanol
 • 0% sls
 • 0% kolorant
 • 91% përbërës me origjinë natyrore

 

Mister Baby- Gentle Shampoo

L780

Shampo delikate që përmban komponentin NMF7, i cili ndihmon në ruajtjen e barrierës së lekurës së bebit, duke e mbajtur atë të hidratuar gjatë gjithë kohës.

 • 0% alkool
 • 0% paraben
 • 0% fenoksietanol
 • 0% sls
 • 0% kolorant
 • 91% përbërës me origjinë natyrore

 

Mister Baby- Nappy Protective Cream

L780

Pastë mbrojtëse për lëkurën delikate në zonën e pelenave me përbërës:

– kompleksi NMF7 me 7 elementë natyralë që gjenden dhe në strukturën e lëkurës, me veti te fuqishme hidratuese dhe zbutëse;

– oksid zinku (20 %) që dhuron mbrojtje nëpërmjet barrierës mbrojtëse që krijon;

– pluhur orizi i cili qetëson skuqjet, irritimet lokale dhe inflamacionin.

Me NMF7 (Natural Moisturizing Factor) në përmbajtje.

 • 0% alkool
 • 0% paraben
 • 0% fenoksietanol
 • 0% sls
 • 0% kolorant
 • 91% përbërës me origjinë natyrore

 

Mister Baby- Protective Bath

L990

Formulim që ndihmon në pastrimin e lëkurës së bebes, duke e mbajtur atë të butë dhe të hidratuar.

Me NMF7 (Natural Moisturizing Factor) në përmbajtje.

 • 0% alkool
 • 0% paraben
 • 0% fenoksietanol
 • 0% sls
 • 0% kolorant
 • 91% përbërës me origjinë natyrore