Showing all 5 results

Algem Cholesterol

L2200

Algem Cholesterol eshte nje supplement I perbere nga: orizi I kuq I fermentuar, ekstrakte te bimeve Berberis(Berberis Aristata DC), Cardo Mariano (Silybum Marianum G), Cassia nomane (Cassia mimosoides L.), acid folik dhe vitamine E.
Monokilina K e orizit te kuq ndihmon ne mbajtjen e nivelit normal te kolesterolit ne gjak. Veprimi sinergjik I ekstrakteve te bimeve te tjera te perdorura ne product (berberis, Cardo mariano, Cassia Nomane) ndihmojne tretjen dhe funksionimin normal te melcise si dhe metabolizmin e triglicerideve.
Vetite:
– Ul nivelin e kolesterolit ne gjak
– Ul trigliceridet
– Permireson tretjen dhe funksionimin hepatic
Perdorimi: keshillohet te merret nje capsule n edite pas vaktit
Shenim:Algem Cholesterol eshte e pershtatshme per vegjetarianet, nuk permban gluten dhe laktoze.
Paketimi: 30 kapsula 450 mg

Ducray- Anacaps Progressiv

L4200

Shtesë ushqimore pëër trajtimin e flokëve.Frenon rënien,forcon dhe dendëson flokun.
Përbbërësit:hekur 14 mg,zink 7 mg,selenium 34µ,molibden 45µ,vit B2 0,78 mg,B5 3 mg,B6 1,3 mg,B8 30µ,B9 240µ,vit C 45 mg,vit E 10 mg,PP 16 mg

Ducray- Anacaps Reaktiv

L4200

Shtesë ushqimore për trajtimin e flokëve dhe thonjve.Forcon dhe vitalizon flokët,Rrit rezitencën e tyre si dhe kontribuon në zhvillimin normal të flokëve.
Përbërësit:hekur 14 mg,aminoacide të sulfuruara 250 mg,vitaminat B6 1,4 mg,B8 50µ,PP 16 mg,E 12 mg

Lamberts- Vitamin E 400iu

L3820

Ky suplement vjen ne formen e kapsulave te buta te cilat permbajne 400 unite vitamine E ose 286mg. Vitamina E njihet per efektet mbrojtese qe ka per cdo qelize te organizmit kunder radikaleve te lira nepermjet rolit te saj antioksidues.Mund te perdoret nga femrat gjate periudhes se menopauzes ose per shendetin e sistemit riprodhues ne teresi.Gjithashtu eshte shume e dobishme per shendetin e zemres pasi parandalon oksidimin e yndyrnave te pasaturuara ne te saturuara. Rekomandohet te jepet 1 kapsule ne dite duke u pershtatur sipas problemit perkates. Permban 60 kapsula.