Showing 1–16 of 30 results

Bioclin – Bio Nutri Shampoo

L1490

Shampo ushqyes për lëkurë të thatë, të brishtë dhe të ndjeshme.

Për të dhënë trup dhe ushqim për flokët e thatë dhe të brishtë, është e rëndësishme të zgjidhni një trajtim trikologjik riparues, forcues, ekstra-delikatë dhe dermo-affine.

Bio-Nutri është një shampo e butë, e butë dhe e ristrukturuar, e formuluar me Panthenol që i jep shkëlqim flokëve, rezistencë dhe ushqim, duke reduktuar thatësinë.+ Panthenol81% e pasurive natyroreFormulat e biodegradueshme (test sipas ISO 14593).

Flokë të ristrukturuar, të përforcuar të ushqyer dhe më rezistentë.

Sistemi ekskluziv i pastrimit pa agjentë agresivë shkumëzues siguron një veprim të efektshëm dhe delikatë duke respektuar lëkurën më të ndjeshme.

Indikuar për pastrimin e flokëve të thatë dhe të brishtë.

Bioclin Anti Loss Fiale

L6400

Trajtim intensiv studiuar specifikisht për të forcuar rrënjën e flokut. Përmban : – Stimoksidil kompleks,
– Vitamina të grupit B ( Biotine, Pantenol, B6, B3 )
– Fitokeratinë
Rigjallëron flokun që nga rrënja, zbut e shton shkëqimin e tij dhe shton volumin e flokut.

Bioclin Anti Loss Shampoo

L1560


Trajtimi i BIO CLIN anti-rënie ,i cili kryen një veprim të përforcuar në proceset e rigjenerimit të flokëve.
Shampo e pasur me përbrës intensiv kundër rënies së flokut .
-Flokët janë 40%më rezistentë.
-Rënia zvogëlohet me 25% *.
-Rrit vitalitetin e flokëve.

 

Bioscalin – Balsamo Fortificante

L1560

Bioscalin Balsam Forcues, formulë e re me Physiogenina: për flokë të hidratuar dhe të butë Jepini flokëve tuaj butësinë në prekje, duke i bërë më të fortë dhe të aftë për ti rezistuar faktorëve të jashtëm, që mund të sulmojnë fibrën e flokut, duke e dobësuar atë. Për këtë arsye, pas larjes së flokut me një shampo specifike, aplikimi i balsamit është i rëndësishëm: për hidratimin e flokut, të tharë nga nxehtësia e tharëses dhe përbërësit kimik të bojërave, dhe për ta mbrojtur nga agjentët e jashtëm. Bioscalin Balsam me Physiogenina është një produkt kremoz i linjës forcuese e bazuar në kompleksin inovativ, Physiogenina.
I pasur me përbërës hidratues të përzgjedhur, flokët janë më elastike, të shkrifeta, krihen dhe stilohen me lehtësi. Bioscalin Physiogenina Balsam forcues është i testuar nën kontroll dermatologjik dhe i formuluar për të minimizuar rrezikun e alergjive.
Pa paraben.
Udhëzime mbi përdorimin: Aplikojeni balsamin në flokë të lagur pas larjes, lëreni për 2-3 minuta dhe shplajeni..

Bioscalin – Fiale Anticaduta

L4680

Ndryshimet sezonale, dieta e pabalancuar, ekspozimi në diell, stresi me të cilën përballemi çdo ditë: këto dhe faktorë të tjerë mund të kompromentojnë cilesinë e flokëve tonë që, ditë pas dite, shfaqen gjithnjë e më shumë të dobët, me një tendencë në rënie. Në të tilla raste, si vazhdim i një trajtimi specifik me suplemente ushqimore dhe ampula për përdorim lokal, idealja është forcimi i flokut edhe gjatë fazës së larjes. Shampo forcuese Physiogenina, specifike në rivitalizimin e flokëve të hollë dhe të dobësuar të meshkujve dhe femrave, ofron një veprim të çmuar ushqyes dhe forcues falë përbërësve aktivë specifik, të përzgjedhur me kujdes. Në thelb të formulimit është kompleksi inovativ i zhvilluar nga kërkimet Giuliani, Physiogenina. Studimet in vitro kanë treguar që ky kompleks është në gjendje të favorizojë procesin fiziologjik të vetë-riparimit qelizor, thelbësor për të mbështetur mirëqënien e folikulit të flokut dhe skalpit, dhe në këtë mënyrë fazën e rritjes të flokëve.
Formula e re e Bioscalin ® Physiogenina shampo forcuese revitalizuese është e kompletuar nga përbërës specifik që veprojnë në fibrën e flokut: Një proteinë e grurit kryen veprim riparues në të, duke i dhënë shkëlqim dhe butësi Kombinimi i Pantenolit dhe Betaina ushqejnë dhe hidratojnë flokun, duke e mbrojtur nga stresi i jashtëm (tharësja e flokëve dhe krehëri) Bioscalin ® shampo rivitalizuese vepron në flokë falë një teknologjie të patentuar që rrit efektivitetin e përbërësve aktivë, duke e zgjatur veprimin e tyre. Formula e re Bioscalin ® Physiogenina Shampo gjithashtu ofron një sistem delikat pastrimi të gjeneratës së fundit, që lejon largimin e papastërtive duke respektuar balancën hiro-lipidike të flokëve dhe skalpit. Prezenca e një balsami special gjithashtu minimizon fërkimin e flokëve, duke reduktuar rrezikun e dobësimit dhe këputjes gjatë larjes.
Udhëzime mbi përdorimin: Aplikoni produktin në flokë të lagur, masazhojeni, lëreni të veprojë për disa minuta dhe shplajeni.

Bioscalin – Maschera Fortificante Dopo-Shampoo

L2340

Flokë të ristrukturuar dhe të mbrojtur falë Bioscalin ® Maskë Forcuese me Physiogenina. Ashtu si lëkura, edhe flokët kanë nevojë, herë pas here, një trajtim intensiv që i rigjeneron dhe ushqen ato në thellësi. Për këtë arsye, një maskë forcuese nuk duhet të mungojë një program të plotë përkujdesjeje të flokëve që kujdeset vërtetë për shëndetin dhe bukurinë e flokëve. Bioscalin ® me Physiogenina Maskë forcuese pas shampos është një maskë inovative me veprim të shpejtë për flokë të dobët e të hollë, me tendencë për rënie. Ideale për të kompletuar rutinën tuaj të kujdesit ndaj flokëve, Bioscalin ® Physiogenina Maskë rekomadohet për të rritur veprimin e trajtimit me tableta dhe ampula. Thelbi i formulimit është kompleksi inovativ, Physiogenina. Studimet in vitro kanë treguar që është në gjendje të rrisë procesin fiziologjik të vetëriparimit qelizor, që është thelbësor për mirëqënien e folikulit të flokut dhe skalpit dhe si rrjedhojë e rritjes së flokëve. Formula është e pasur me përbërës aktivë që veprojnë direkt në fibrën e flokut dhe në skalp: Aminoacide kanë veprim riparues në kutikulat e dëmtuara; në të njejtën kohë ristrukturojnë fibrën e flokut, duke e mbrojtur nga agjentët e jashtëm (tharësja e flokëve dhe krehëri) Ceramide , të ngjashme me strukturën lipidike të skalpit, ndihmojnë ta mbajë të hidratuar dhe të shëndetshëm. Zbutës të gjeneratës së fundit disiplinon flokët. Në fund, teknologjia e patentuar siguron që përbërësit aktivë të depërtojnë në flokë dhe skalp, duke i rezistuar shplarjes për një veprim efektiv dhe që zgjat. Formula Bioscalin ® Physiogenina Maskë Forcuese është e testuar nën kontroll dermatologjik për të minimizuar rrezikun e alergjive. Pa paraben. Udhëzime mbi përdorimin Konsistenca kremoze speciale e maskës ju lejon një aplikim të lehtë në të gjithë gjatësinë e flokëve, deri në skalp, me të cilën duhet të jetë në kontakt. Mjaftojnë 3 minuta qëndrim në flokë të lagur, pas shampos të të njejtës linjë forcuese me Physiogenina, për të pasur në fund flokë të ristrukturuar dhe të mbrojtur, dukshëm të bukur dhe të shëndetshëm. Shplajeni me ujë të bollshëm pas aplikimit. Këshillohet përdorimi i Bioscalin® Physiogenina Maskë 1-2 herë në javë. Flokë të ristrukturuar dhe të mbrojtur falë Bioscalin ® Maskë Forcuese me Physiogenina. Ashtu si lëkura, edhe flokët kanë nevojë, herë pas here, një trajtim intensiv që i rigjeneron dhe ushqen ato në thellësi. Për këtë arsye, një maskë forcuese nuk duhet të mungojë një program të plotë përkujdesjeje të flokëve që kujdeset vërtetë për shëndetin dhe bukurinë e flokëve. Bioscalin ® me Physiogenina Maskë forcuese pas shampos është një maskë inovative me veprim të shpejtë për flokë të dobët e të hollë, me tendencë për rënie. Ideale për të kompletuar rutinën tuaj të kujdesit ndaj flokëve, Bioscalin ® Physiogenina Maskë rekomadohet për të rritur veprimin e trajtimit me tableta dhe ampula. Thelbi i formulimit është kompleksi inovativ, Physiogenina. Studimet in vitro kanë treguar që është në gjendje të rrisë procesin fiziologjik të vetëriparimit qelizor, që është thelbësor për mirëqënien e folikulit të flokut dhe skalpit dhe si rrjedhojë e rritjes së flokëve.
Formula është e pasur me përbërës aktivë që veprojnë direkt në fibrën e flokut dhe në skalp: Aminoacide kanë veprim riparues në kutikulat e dëmtuara; në të njejtën kohë ristrukturojnë fibrën e flokut, duke e mbrojtur nga agjentët e jashtëm (tharësja e flokëve dhe krehëri) Ceramide , të ngjashme me strukturën lipidike të skalpit, ndihmojnë ta mbajë të hidratuar dhe të shëndetshëm. Zbutës të gjeneratës së fundit disiplinon flokët. Në fund, teknologjia e patentuar siguron që përbërësit aktivë të depërtojnë në flokë dhe skalp, duke i rezistuar shplarjes për një veprim efektiv dhe që zgjat.
Formula Bioscalin ® Physiogenina Maskë Forcuese është e testuar nën kontroll dermatologjik për të minimizuar rrezikun e alergjive.
Pa paraben.
Udhëzime mbi përdorimin: Konsistenca kremoze speciale e maskës ju lejon një aplikim të lehtë në të gjithë gjatësinë e flokëve, deri në skalp, me të cilën duhet të jetë në kontakt. Mjaftojnë 3 minuta qëndrim në flokë të lagur, pas shampos të të njejtës linjë forcuese me Physiogenina, për të pasur në fund flokë të ristrukturuar dhe të mbrojtur, dukshëm të bukur dhe të shëndetshëm. Shplajeni me ujë të bollshëm pas aplikimit. Këshillohet përdorimi i Bioscalin® Physiogenina Maskë 1-2 herë në javë.

Bioscalin – Neo SincroBiogenina

L3120

Shtese ushqimore, e indikuar për femra dhe meshkuj. Ideale në rastet kur flokët janë të dobët ose duke rënë, si shkak i stresit, ndryshimit të stinëve, ushqyerjes së çrregullt dhe ekspozimit në diell. SincroBiogenina është e përbërë mga CronoBiogenina Biotina dhe Zinku, të nevojshem për mirëmbajtjen e flokëve të shëndetshëm dhe sintezën normale të kreatinës, dhe një kompleks ekskluziv me anti-oksidantë (vitis vinifera, selenium, olea europea) të përzgjedhur për mbrojtjen nga radikalet e lira që dëmtojnë flokët. Nderkohë, falë teknologjisë inovative R-Plus (mundëson një çlirim gradual të tabletës) të gjithë lëndët aktive arrijnë në zorrë, ku fillojnë të çlirohen gradualisht duke favorizuar një përthithje optimale. Pa ngjyrues. Pa gluten.

Bioscalin – Shampoo Fortificante Rivitalizzante

L1560

Ndryshimet sezonale, dieta e pabalancuar, ekspozimi në diell, stresi me të cilën përballemi çdo ditë: këto dhe faktorë të tjerë mund të kompromentojnë cilesinë e flokëve tonë që, ditë pas dite, shfaqen gjithnjë e më shumë të dobët, me një tendencë në rënie. Në të tilla raste, si vazhdim i një trajtimi specifik me suplemente ushqimore dhe ampula për përdorim lokal, idealja është forcimi i flokut edhe gjatë fazës së larjes. Shampo forcuese Physiogenina, specifike në rivitalizimin e flokëve të hollë dhe të dobësuar të meshkujve dhe femrave, ofron një veprim të çmuar ushqyes dhe forcues falë përbërësve aktivë specifik, të përzgjedhur me kujdes. Në thelb të formulimit është kompleksi inovativ i zhvilluar nga kërkimet Giuliani, Physiogenina. Studimet in vitro kanë treguar që ky kompleks është në gjendje të favorizojë procesin fiziologjik të vetë-riparimit qelizor, thelbësor për të mbështetur mirëqënien e folikulit të flokut dhe skalpit, dhe në këtë mënyrë fazën e rritjes të flokëve.
Formula e re e Bioscalin ® Physiogenina shampo forcuese revitalizuese është e kompletuar nga përbërës specifik që veprojnë në fibrën e flokut: Një proteinë e grurit kryen veprim riparues në të, duke i dhënë shkëlqim dhe butësi Kombinimi i Pantenolit dhe Betaina ushqejnë dhe hidratojnë flokun, duke e mbrojtur nga stresi i jashtëm (tharësja e flokëve dhe krehëri) Bioscalin ® shampo rivitalizuese vepron në flokë falë një teknologjie të patentuar që rrit efektivitetin e përbërësve aktivë, duke e zgjatur veprimin e tyre. Formula e re Bioscalin ® Physiogenina Shampo gjithashtu ofron një sistem delikat pastrimi të gjeneratës së fundit, që lejon largimin e papastërtive duke respektuar balancën hiro-lipidike të flokëve dhe skalpit. Prezenca e një balsami special gjithashtu minimizon fërkimin e flokëve, duke reduktuar rrezikun e dobësimit dhe këputjes gjatë larjes.
Udhëzime mbi përdorimin: Aplikoni produktin në flokë të lagur, masazhojeni, lëreni të veprojë për disa minuta dhe shplajeni.

Bioscalin – Signal Revolution Lotion

L7800

Bioscalin Signal Revolution locion është një trajtim lokal që dërgon sinjale për rritje flokëve. Ky produkt është ideal për frenimin e rënies së flokëve. Falë prezencës së patentës ekskluzive S-R, Signal Revolution locion kundër rënies së flokëve është në gjendje të stimulojë rritjen e flokëve duke dhënë një sinjal rritjeje tek OR2AT4, receptor që gjendet në folikul. Ky locion kundër rënies është një trajtim lokal inovativ për meshkuj dhe femra në formë locioni, që lufton rrallimin dhe rënien e fortë të shkaktuar nga stresi, dieta jo e rregullt dhe medikamentet. Locioni rivendos densitetin dhe volumin, duke riaktivizuar forcën natyrale dhe bukurinë origjinale, falë kësaj formule origjinale, falë kërkimit të laboratorëve Giuliani. Rezultatet Pas 12 javësh, aplikim i përditshëm i produktit, është shfaqur një reduktim i ndjeshëm i rënies së flokëve.
Përse duhet të përdorni Signal Revolution locion të Bioscalin?
Ideal për të frenuar rënien e flokëve Stimulon rritjen e flokëve duke dërguar sinjale rritjeje Rivendos densitetin dhe volumin
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni çdo ditë 6 pika në skalp, në flokë të thatë ose të lagur (pas shampos), duke nisur në zonat me flokë më të holluara, pa e shplarë. Për të favorizuar depërtimin e produktit dhe stimuluar mikroqarkullimin, masazhojeni me delikatesë skalpin me mollëzat e gishtave.
Trajtimi këshillohet për 3 muaj.

Bioscalin – Signal Revolution Shampoo

L2500

Bioscalin ka ideuar këtë produkt, një shampo kundër rënies, ideale për të forcuar efikasitetin e produkteve kundër rënies. Falë patentës S-R, Signal Revolution E Bioscalin është në gjendje të veprojë në fibrën e flokut dhe në skalp. Kjo shampo kundër rënies është ideale në rastet e flokëve të dobët dhe të holluar, duke pastruar butësisht lëkurën pa e sulmuar , duke ndihmuar në zbutjen e irritimeve.
Përse duhet të përdorni Signal Revolution shampo kundër rënies së Bioscalin?
Rrit efikasitetin kundër rënies të çdo trajtimi lokal Vepron në fibrën e flokut dhe në skalp Pastron butësisht lëkurën pa e sulmuar Zbut irritimet
Kur duhet ta perdorni këtë produkt?
Në rast të flokëve të dobët dhe të holluar, për të përgatitur skalpin për të marrë trajtimin lokal Bioscalin® Signal Revolution Ideal dhe përdorimi i përditshëm për të mbrojtur flokët. Udhëzime mbi përdorimin
Përdoreni si një shampo normale gjatë çdo larjeje. Aplikojeni në flokë të lagur dhe masazhojeni derisa të formohet një shkumë delikate. Lëreni të veprojë për disa minuta dhe më pas shplajeni.

Bioscalin – TricoAGE 45+ Balsamo Rinforzante Antieta

L1870

Flokët e dobësuar fitojnë butësi dhe shkëlqim me balsamin TricoAGE 45+ Anti-aging Aplikimi i balsamit pas larjes së flokëve është sekreti për ti mbajtur të butë, të mëndafshtë dhe me shkëlqim, larje pas larje. Ndjekja e një rutine bukurie bëhet e domosdoshme, për më tepër kur shenjat e viteve që kalojnë bëhen më të dukshme. Tek gratë, ndyshimet hormonale që ndodhin në trup pas moshës 45 vjeç, gjatë dhe pas menopauzës, mund ti bëjnë flokët më të dobët, më të holle dhe dukshëm më të thatë. E formuluar specifikisht nga Laboratoret Giuliani për të rivendosur fortësinë, butësinë dhe shkëlqimin tek flokët e hollë dhe të dobësuar, Balsami Bioscalin ® TricoAGE 45+ është produkti ideal për të ushqyer flokët dhe për ti mbajtur të butë dhe të mbrojtur.
Udhëzime mbi përdorimin:
Aplikojeni pas larjes në flokë të lagur duke e shpërndarë në të gjithë gjatesinë, lëreni të veproje 3-5 minuta dhe shplajeni.

Bioscalin – TricoAGE 45+ Shampoo Rinforzante Anti-Aging

L1560

TricoAGE 45+ Anti-aging Shampoo: kundër dobësimit të flokëve të femrave Flokët e butë dhe me shkëlqim e rrisin bukurinë, flokët jane pjesë e identitetit të femrës dhe kujdesi për to është i rëndësishëm për elegancën dhe feminitetin. Me kalimin e viteve, sidoqoftë, flokët e humbin formën origjinale: shkëlqimi zbehet, fibrat thahen dhe dobësimi i flokëve është më evident. Bioscalin ® TricoAGE 45+ Anti-aging shampo është një shampo forcuese e indikuar specifikisht në rastet e hollimit të flokëve tek femrat. Në menopauzë dhe në periudhën pas, ndryshimet hormonale mund të ndikojnë në mirëqënien e flokëve, që gradualisht humbin densitetin, fortësinë dhe shkëlqimin. Duke mbështetur veprimin ushqyes të suplementit dhe ampula kundër rënies së të njejtës linjë, Bioscalin Anti- Aging Shampoo Shampoo TricoAGE 45+ pastron butësisht lëkurën dhe flokët pa prishur filmin hidrolipidik dhe duke dhënë një veprim rivitalizues në fibrën e flokut.
Tekstura e pasur dhe kremoze rivendos butesinë dhe fortësinë tek flokët. Formula e saj përmban: BioEquolo ® – kombinim me origjinë bimore i ekstrakteve të përzgjedhura të Ajuga Reptans dhe sojës së fermentuar, që ndihmojnë të veprojnë kundër dobësimit të flokëve e shkaktuar nga avancimi i moshës. Biogenina ® – përbërës aktiv që forcon dhe ushqen fibrën e flokut. ColorCare – kompleks i përbërë nga një përbërës aktiv me veti antioksidante, që mbron fibrën nga radikalet e lira, dhe Ceramide specifike, që veshin fibren, për të mbrojtur flokun, i jep shkëlqim dhe zgjat kohëzgjatjen e ngjyrës.
E testuar dermatologjikisht.
Pa paraben.
Udhëzime mbi përdorimin:
Aplikojeni në flokë të lagur, masazhojeni butësisht, lëreni të veprojë për disa minuta dhe shplajeni.

Bioscalin – TricoAGE 45+ampula kundër rënies së flokëve anti-age

L5460

Ampulat për flokë Bioscalin TricoAGE 45+ janë trajtim ndihmues në veprimin kundër rënies dhe kundër moshës në rrënjë dhe në flokë, e cila përmban një përqendrim të trefishtë lëndësh aktive. Këto falë teknologjisë ekskluzive me veprim të zgjatur Triactiv, çlirohen gardualisht në 3 ditë. Veprim kundër rënies. Formula e ampulave Bioscalin ® TricoAGE 45+ përmban BioEquolo® , kompleksin e patentuar me ekstrakte të përzgjedhura të Ajuga Reptans dhe sojës së fermentuar, efektiv në luftimin ndaj rënies dhe dobësimit të flokëve. Veprimi kundër rënies së flokëve forcohet nga prania e Biogenina ®, kompleks i patentuar që stimulon rrënjën e flokëve, duke zgjatur faqen e rritjes, dhe ka një veprim ushqyes dhe forcues në flokë.
Veprimi anti-moshë: Falë ColorCare , një bashkim i ceramideve (substanca lipidike të ngjashme me ato gjenden në flokë) dhe antioksidanteve,
Ampulat Bioscalin ® TricoAGE 45+ është një trajtim intensiv kundër shenjave të moshës në flokë që: Rigjenerojnë flokët rivendosin barrierën mbrojtëse të flokut Reduktojnë thinjat duke ndihmuar mbajtjen e ngjyrës natyrale Udhëzime mbi përdorimin Aplikoni 1 ampulë çdo 3 ditë. Këshillohet një trajtim për 3 muaj. Produkti mund të përdoret në skalp të thatë ose të lagur pas larjes.

Cystiphane -Anti Hair Loss Shampoo

L1800

Cystiphane Biorga Anti-Hair loss Shampoo per renie kronike ose rastesore te flokeve ne burra dhe gra. Zink pyrithione I mikronizuar permireson trashesine e flokut. Precursor I Cysteines dhe vitamines B6 mbron rrenjen e flokeve nga agresionet e jashtme. Acid Hialuronik siguron nje hidratim optimal te lekures se kokes duke formuar nje film mbrojtes. 0% paraben fenoksietanol silikon. Perdorimi: Aplikohet ne floket e lagur. Lihet te veproje dhe shpelahet mire. Perdoret tre here ne jave vetem ose se bashku me Cystiphane Anti-Hair loss lotion.

Cystiphane- Anti Hair Loss Lotion

L4200

Cystiphane Biorga Anti-Hair loss Lotion per renie kronike ose rastesore te flokeve ne burra dhe gra. Viniferine Zgjat jeten e qelizave te rrenjes se flokeve. Precursor I Cysteines dhe vitamines B6 mbron rrenjen e flokeve nga agresionet e jashtme. Piroctone Olamine ngadaleson renien e flokeve dhe rrit densitetin. Nxit rritjen e fokeve. 0% paraben fenoksietanol parfum. Perdorimi : 7 sprucime ne dite per 6 jave , pastaj me tje 7 sprucime 3 here ne jave per 6 jave. te mos shpelahet.