Showing all 7 results

Curaprox challenger set dentif +SPAZZ 5460

L2000


Paste zbardhuese me shije gin-tonik dhe hurme, pa SLS. Vetia zbardhuese vjen nga prania e enzimes glukoze oksidaze dhe dioksidit te titaniumit. Fluori dhe Ksilitoli mbrojne nga kariesi. Hidroksilapatiti krijon nje film mbrojtes rreth smaltit duke e rimineralizuar ate.

Curaprox enzycal zero PPM toothpaste

L910

Curaprox Enzycal përmban një sistem enzimatik ( laktoperoksidazën), i cili përforcon mekanizmin antibakterial dhe mbrojtës të pështymës së gojës.

Enzima 1
AMINOGLUKOKSIDAZA
Nuk lejon formimin e pllakës bakteriale
Konverton poliglukanet në glukozë
Enzima 2
GLUKOSEOKSIDAZA
Lufton ngarkesën bakteriale
Konverton glukozën në glukonat +H2O2
Enzima 3
LAKTOPEROKSIDAZA
H2O2 vepron me hypothiocyonate, duke krijuar një substancë antibakteriale që gjëndet në pështymë.
Bllokon rritjen bakteriale dhe vendos në ekuilibër florën normale të gojës.

 

Now-XyliWhite™ Cinnafresh Mouthwash

L1530
 • Promovon higjenën orale
 • Pastron mishrat dhe dhëmbët
 • Aromë goje e freskët

NOW® XyliWhite™ Mouthwash është një larës efektiv pa flor qe vepron në mënyrë magjike për një buzëqeshje të shëndetshme dhe të bukur. Falë xylitol ky larës ruan balancën e gojës dhe enamelin e dhëmbëve.

Përdorimi: Tundeni para përdorimit. Lani dhëmbët, pastaj shpërlajeni gojën me larësin për rreth 30 sekonda.

Paketimi: 473 ml

Now-XyliWhite™ Cinnafresh Toothpaste Gel

L880
 • Pastron dhe zbardhon
 • E formuluar me përbërësit më të pastër
 • Me fuqi zbardhuese nga papaina
 • Përmban 25% Xylitol, në nivelet më të larta
 • Me shije të freskët
 • Formulë vegane/vegjetariane
 • Për fëmijë dhe të rritur

XyliWhite™ Cinnafresh Toothpaste Gel pastë për dhëmbët pa flor e cila përdor xylitol si përbërin kryesor.

Përdorimi: Nga 2 vjec e sipër: Aplikoni pastën në furcën tuaj dhe lani dhëmbët 2 herë në ditë ose sic indikohet nga dentisti juaj.

Përbërës: Xylitol (25%), Papain

Paketimi: 181 g

Now-XyliWhite™ Platinum Mint Toothpaste Gel with Baking Soda

L880
 • Pastron dhe zbardhon
 • E formuluar me përbërësit më të pastër
 • Me fuqi zbardhuese nga soda e bukës dhe papina
 • Përmban 25% Xylitol, në nivelet më të larta
 • Me shije të freskët
 • Formulë vegane/vegjetariane
 • Për fëmijë dhe të

XyliWhite™ Platinum Mint Toothpaste Gel with Baking Soda pastë për dhëmbët pa flor e cila përdor xylitol si përbërin kryesor.

Përdorimi: Nga 2 vjec e sipër: Aplikoni pastën në furcën tuaj dhe lani dhëmbët 2 herë në ditë ose sic indikohet nga dentisti juaj.

Përbërës: Xylitol (25%), bikarbonat natriumi (9%), Papain

Paketimi: 181 g

Now-XyliWhite™ Toothpaste Gel for Kids

L600

Pastë dhëmbësh për fëmijë në formë xheli me shije portokalli, me shije camcakëzi, me shije luleshtrydhe.

 • Pa fluoride dhe SLS
 • E embëlsuar me produkt natyral- xylitol (25%)
 • E testuar dhe e aprovuar nga fëmijët

Përdorimi: Aplikoni pastën në furcën tuaj dhe lani dhëmbët 2 herë në ditë ose sic indikohet nga dentisti juaj.

Paketimi: 85g

SPAAZ Curaprox Sens Ex Morb

L630

Kjo furçë dhuron një eksperiencë të këndëshme të larjes së dhëmbëve me
CURAPROX: 3,960 fijet CUREN® janë delikate në kontakt me gengvat
njekohësisht ofron fuqi larëse të jashtëzkonshme.
3,960 fije CUREN® me diametër 0.12 mm