Showing all 16 results

Christian Breton- Royal Orchid Longevity Eye Cream

L9590

ROYAL ORCHID LONGEVITY EYE CREAM

  • Regjenerues
  • Minimizon linjat fine & rrudhat
  • Ndihmon makeup-in të qëndrojë për një kohë të gjatë
  • Eliminon fryrjen
  • Për femra me sy sensitiv
  • E përshtatshme për personat që përdorin lente kontakti

Mënyra e përdorimit: Në mëngjes dhe në mbrëmje.

Christian Breton- Skin Survival + Dry Skin

L7500

SKIN SURVIVAL + DRY SKIN

  • Hidraton 24h
  • Mbron lëkurën nga plakja dhe thatësira
  • Jep shkëlqim
  • Vepron mbi rrudha dhe linjat e holla të fytyrës
  • Antioksidant
  • Për të rinjtë që fillojnë të përdorin produkte të kujdesit për lëkurën
  • Për femra dhe meshkuj si kujdes parandalues
  • Për lëkura të thata

 

 

 

Christian Breton-BB Cream

L3590

BB CREAM LIGHT

  • Mbron dhe hidraton
  • Zbute rrudhat
  • Largon shkëlqimin
  • Fsheh papërsosmërit
  • Për femrat

Mënyra e përdorimit: Për të gjitha tonalitete dhe tipet e lëkurës

Christian Breton-Hyper Moisturizing Masks

L5690

HYPER MOISTURIZING MASKS

  • Hidratim të thellë
  • Freskuese
  • Ndriçon fytyrën
  • Jep një shkëlqim të menjëhershëm të fytyrës
  • Për femra dhe meshkuj
 • Për ata që udhëtojnë në linja ajrore

Paketimi permban 3 cope.

Cristian Breton- Diamond Pure Luxury Cream

L13050

DIAMOND PURE LUXURY CREAM
• Jep shkëlqim dhe rrezatim
• Mbron
• Hidraton
• Qetëson qelizat e dëmtuara
• Kundër-moshës

 

Për zonjat që kërkojnë një shkëlqim dhe rrezatim të menjëhershëm
Për lëkura të pjekura
Për lëkura të plota
Për lëkura të lodhura
I përshtatshëm për lëkura të ndjeshme

 

 

Cristian Breton- Diamond Pure Luxury Essence

L15525

DIAMOND PURE LUXURY ESSENCE
• Rrezatim të menjëhershëm
• Qëndrueshmëri
• Qetësimin e qelizave të dëmtuara
• Ruan ekuilibrin e lëkurës
• Hidraton lëkuren
• Rrit përthithjen

 

Për zonjat që kërkojnë rrezatim dhe shkëlqim të menjëhershëm të lëkurës.
Për lëkura të pjekura
Për lëkura të plota
Për lëkura pa gjallëri
I përshtatshëm për lëkura të ndjeshme.

 

 

Cristian Breton- Liftox Face Cream

L12120

LIFTOX FACE CREAM
• Krem lifting
• Anti-rrudhë
• Tendos lëkurën
• Jep rrezatim

 

Për zonjat të cilat përdorin botoks, për kohëzgjatje pas trajtimit
Pas injeksionit
Për zonjat të cilat kanë frikë nga shpimi i gjilpërës
Për moshën 25-30 vjeç si perkujdesës i lëkurës.

 

 

Cristian Breton- Liftox Face Serum

L10230

LIFTOX FACE SERUM
• Rrit qëndrueshmërinë dhe tendos lëkurën
• Redukton në mënyrë të menjëhershme rrudhat dhe linjat e imta
• Relakson muskujt

 

Për zonjat të cilat përdorin botoks, për një kohëzgjatje të trajtimit
Pas injeksionit
Për zonjat të cilat kanë frikë shpimin nga gjilpëra
Nga 25-30 vjeç si kujdes parandalues

 

 

Cristian Breton- Micellar Water

L3270

SKIN SURVIVAL + DRY SKIN
• Hidraton 24h
• Mbron lëkurën nga plakja dhe thatësira
• Jep shkëlqim
• Vepron mbi rrudha dhe linjat e holla të fytyrës
• Antioksidant

 

Për të rinjtë që fillojnë të përdorin produkte të kujdesit për lëkurën
Për femra dhe meshkuj si kujdes parandalues
Për lëkura të thata

 

 

Cristian Breton- Rich Cream

L8925

RICH CREAM
• Hidraton në thellësi
• Mbron ndaj faktorëve mjedisor
• Qetëson dhe zbut

 

Për femra me lëkurë shumë të thatë
Për lëkurat e maturuara
Për hidratim shtese gjate dimrit dhe në ambiente pa lagështi