Showing all 2 results

Body Butter

L2500

Per nje lekure te bute dhe te aromatizuar ne menyre perfekte. Pa paraben, pa fenoksietanol.
Nje trajtim per hidratimin dhe komfortin e lekures suaj, perbere nga Monoi I Tahitit dhe vaji I virgjer I kokosit.
Monoi Tahiti eshte nje vaj I shenjte ne polinezi. Monoi perdoret per masazhim dhe perkujdesin ndaj flokeve dhe lekures.

 

Shampooing Douche Hair/Body Wash

L1000

Per nje lekure te bute dhe te aromatizuar ne menyre perfekte. Pa paraben, pa fenoksietanol.
Produkt 2 ne 1, me Monoi Tahiti dhe glicerine hidratuese, shampoo dhe xhel dushi per larjen e lekures dhe flokeve. Monoi Tahiti eshte nje vaj I shenjte ne polinezi, Monoi perdoret per masazhim dhe perkujdesin ndaj flokeve dhe lekures.