Sale!

Caudalie Anti Dark Spot Solution

L5376

Përkujdesje për lëkurën. Me blerjen e serumit, përfitohet dhuratë Vinoperfect Concentrated Glow Glycolic Essence (50 ml) dhe Vinoperfect Instant Brightening Moisturizer Day Cream(15ml)

 

1 in stock

PËRSHKRIMI

Caudalie – Anti Dark Spot Solution Box

Ky set përfshin:

  •  Vinoperfect Anti-Dark Spot Radiance Serum (30 ml)

Ky serum korrigjon pamjen e njollave ekzistuese dhe unifikon lëkurën për ta bërë atë më të shndritshëm. Vepron në të gjitha llojet e njollave (dielli, aknet, melasma, mosha) dhe të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe ato më të ndjeshmet!

  • Dhuratë: Vinoperfect Concentrated Glow Glycolic Essence (50 ml)

Efektiv dhe ultra i butë për lëkurën, eliminon qelizat e vdekura dhe rigjallëron shkëlqimin natyral të lëkurës.

  • Dhuratë: Vinoperfect Instant Brightening Moisturizer Day Cream(15ml)

Hidratuesi Vinoperfect Instant Brightening Moisturizer zvogëlon shfaqjen e njollave të zeza, te shkaktuara nga dielli, aknet, mosha, shtatzënia. Zbeh dukshëm njollat e errëta dhe e barazon lëkurën.