Sale!

ACM Vitix Gel Regulateur

L3600

Ndihmon ne ripigmentimin e epidermes dhe aktiviteti I tij eshte konfirmuar nga nje sere studimesh klinike. Per perdorim te jashtem.

Te perdoret deri ne 6 muaj nga dita e hapjes. 

Out of stock

Categories: ,