Sale!

Vitix Gel Regulateur

L2992

Ndihmon ne ripigmentimin e epidermes dhe aktiviteti I tij eshte konfirmuar nga nje sere studimesh klinike. Per perdorim te jashtem. Te perdoret deri ne 6 muaj nga dita e ehapjes. Exp Day 02/2021

Out of stock

Categories: ,