Korff Perfect Balance Face Balm

L8260

Balsami i fytyrës për të forcuar dhe rivendosur ekuilibrin e lëkurës tuaj, duke i dhënë asaj një ndjenjë të rehatshme. Me Centella Asiatica, Camellia Oil, Inca Oil, Shea Butter, Squalane dhe ekstrakte të Lupinus Albus dhe Schisandra Chinensis, ristrukturon dhe ushqen intensivisht lëkurën.

 

Formë Doza  50 ml

10 in stock

PËRSHKRIMI

Balsami i fytyrës për të forcuar dhe rivendosur ekuilibrin e lëkurës tuaj, duke i dhënë asaj një ndjenjë të rehatshme. Me Centella Asiatica, Camellia Oil, Inca Oil, Shea Butter, Squalane dhe ekstrakte të Lupinus Albus dhe Schisandra Chinensis, ristrukturon dhe ushqen intensivisht lëkurën. Lëkura e fytyrës forcohet dhe rigjenerohet, bëhet më uniforme dhe rrezatuese. Veçanërisht i përshtatshëm për lëkurë të thatë ose shumë të thatë.

  • Testuar klinikisht dhe dermatologjikisht.
  • Testuar për nikel, kobalt, krom, palladium dhe mërkur.

Përdorimi

Aplikoni produktin në mëngjes dhe / ose në mbrëmje në lëkurë të pastër dhe të thatë, duke e përhapur me lëvizje rrethore derisa të thithet plotësisht. Për një veprim më intensiv, ne rekomandojmë të përdorni produktin në kombinim me Korff Perfect Balance Oil.