Sale!

Dermaceutic Foamer 15 Mousse Nettoyante Exfoliante

L4240

Foamer 15 Mousse Nettoyante Exfoliante, Ekspert pastrues ne forme shkume

2 in stock

PËRSHKRIMI

Foamer 15 Mousse Nettoyante Exfoliante, Ekspert pastrues ne forme shkume. Eleminon papastertite dhe qelizat e vdekura dhe pastron lekuren. Foamer 15 indikohet ne crregullime te ngjyres dhe te relievit te lekures si dhe ne imperfeksione te lekures. Parapergatit lekuren per trajtimet estetike- lekura behet me e lemuar dhe e mendafshte ne prekje, ngjyra e fytyres rigjen shkelqimin e saj dhe poret ngushtohen. Formule eksperte me veprim te dyfishte: acid glikolik eksfolion papastertite dhe e ben te depertueshem filmin hidrolipidik dhe kompleksi me enoxolone qeteson lekuren.