Sale!

Verrufilm Biorga

L1840

Verrufilm Biorga bje trajtim efikas kunder pjeses me te madhe te verrukeve, verruke plantare, verruke vulgare, verruke mozaike. Nje solucion me doza te larta perberesish aktive keratolitike 33.4%. Acid salicilik 16.7% shkrin dhe tret cimentin nderqelizor, ndervepron ne menyre selektive me kreatinocytet dhe modifikon keratinen. Acid laktik 16.7% zvogelon kohezionin e keratinocyteve, hidraton dhe zbut keratinen. I lehte per tu aplikuar. aplikim preciz, higjenik, i padukshem.

Out of stock

Categories: ,

PËRSHKRIMI

APLIKIMI

Aplikohet ne mbremje (para fjetjes) perafersisht 8 jave si vijon: 1-pastrohet dhe thahet me kujdes, verrukja dhe zona e lekures perreth. 2- Me ndihmen e spatules, aplikohet tretesira mbi verruke, pa kaluar ne zonen e lekures se shendetshme. Lihet te thahet. 3- Cdo 2-3 dite ferkohet zona e trajtuar duke perdorur lime ose material abrasiv dhe hiqet me kujdes pjesa e siperme e verrukes, duke shamngur gjakosjet. Nese verrukja gjakoset, nderpritet trajtimi per 2-3 dite.