Sale!

Serum eclat LesEssentiels

L3360

Serum per te gjitha tipet e lekurave te ndjeshme dhe te dehidratuara, terheqje, ndjesi diskomforti, rrudheza te holla nga dehidratimi.

Out of stock

PËRSHKRIMI

Nje formule me difuzion te larte: Lipozome te Eau thermale Avene, difuzion optimal ne thellesi te epidermes, Matrice hydrophile 3D, rregullon nivelin e hidratimit, Eau thermale Avene 77% ,qeteson ndjesine e diskomfortit. Eshte serum fluid me forme galenike uje i xhelifikuar per nje prekje te lemuar. Pa yndyre, Pa paraben.

APLIKIMI

Perdoret ne mengjes dhe /ose mbremje vetem ose nen perkujdesjen e perditshme.